rákattintasz a szövetség gombra és jobb oldalon találod ahol van pl. Aréna, Átokpiramis... (már ha van a szövetségben olyan) és a kémkedés gombra rákattintasz...
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 203. hozzászólás - 2009.07.25. 19:32:50
Egyes varázslatok tudnak ilyet is, mint a kinetikus detonáció, hogy: 10% sebzés az ellenfél állatába. Ez most akkor hogy van? A varázslat sebzését csökkenti 10%-al, és akkor azt a 10%-ot meg beviszi az ellenfél állatába, vagy ettől még nem csökken a varázslat sebzése, csak annak a 10%-át még külön beviszi az ellenfelem rühes kutyájába. A választ előre is köszönöm.
A hozzászólást Destroyer96 módosította 2009.07.29. 13:34:50-kor
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 209. hozzászólás - 2009.07.26. 07:17:32
Taglista
Segítségnyújtás
Háborúk / kapituláció
Támadások
Hadüzenet
Szövetségi toplista
Ezek vannak a szövetségnél, az épületeknél meg csak a statisztikák.Az számít, hogy akkor léptem be a szövetségbe, amikor már kész volt a kémgömb?
A Lélékkutat feltöltötted már? Mert csak akkor tudod használni a szövetség épületeit, ha már feltöltötted a Lélekkutat. A karakterlapodon kiír olyat, hogy védekezés +akármennyi (Védőfal)?
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 216. hozzászólás - 2009.07.26. 13:27:44
Mondjuk esetleg azért bírom elképzelni, mert sok idióta megkérdezte, mi Kongó fővárosa, meg ilyenek, de azért elég extrémnek tartom ezt a fajta "szűrést" ami ékes példája annak, hogy a gondolkodás nem helyettesíti, és normális kérdések meg nem tudnak bekerülni ilyenek miatt.
Múltkor a muffinról kérdeztem volna valamit, azt is szűrte a rendszer, "nagy okosan"
Köszi, már többször elolvastam, és azt kell mondanom, hogy általában az ellenőrzés értelmi hiánya miatt szokott visszajönni egyszer-egyszer a kérdésem.
Gondolom, te is látod, hogy amit fel akartam tenni, az egyáltalán nem az a kategória, amit tiltani akarnak vele.
Bocs, hogy ide offoltam vele, csak nagyon meglepett a dolog.