Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 6186. hozzászólás - 2010.10.30. 11:56:33
Hlegba. Ugyanabba a kariba (gondolom) én is belefutottam ma. Pont szintetlépett és kifosztották egymás után többször is. Így jár aki teli zsebbel szintet lép és nincs a gép előtt. Van egy védelem ilyen esetekre, minden támadás után (3 órán belül) 20%-al csökken a rabolható LE(azaz az 6 támadás már 0% lenne), ezért nem támadhatod.
edit: pontosítás, köszi Cras.
edit2: Panna én pont lemaradtam róla
A hozzászólást Aurri módosította 2010.10.30. 12:11:36-kor
"Tehát ha ez nem is bug, de hibás tervezés. Azonnal korrigáljuk..."
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 6188. hozzászólás - 2010.10.30. 11:58:53
Aki odarakta azt a tökös képet, azonnal rakja vissza az eredetit!
Nem volt megengedve, hogy kicserélje.
Magyar vagyok bammeg, nem köcsög amerikai, és úgy tudom az egy amcsi ünnep...
Tegyen ki koszorút, vagy gyertyát!!!
"Minél feljebb húzod a nadrágod, annál gyorsabban tudsz futni!"
Még jó, hogy leírtam neki fiúk. De köszi, hogy megerősítettetek. Vagy Aurri villogni akartál, hogy neked is megvolt?
Georgeee, a neved is nagyon magyaros. Vegyél be sanaxot, vagy menj le az edzőterembe. Amúgy én emlékszem, hogy kiskoromban a papámmal csináltunk töklámpásokat, akkor még azt sem tudtam, hogy Amerika a világon van, a papám meg hithű komcsi volt, szóval ő sem azért csinálta.
A hozzászólást PottomPanna módosította 2010.10.30. 12:04:31-kor
Remélem, hogy veled ellentétben, aki magyarnak vallja magát, elismeri más kultúrák hagyományit, ünnepeit is. Emellett egy nagyon jó poén, az iskolában pedig a gyerekek - nemzeti identitástól függetlenül - szeretik, mert összekovácsolja őket, kézügyességet is fejleszt, stb... Lehet elvakultan élni, csak nem érdemes.
Cras, szerintem te félreértetted a problémát. Csak a bónusz mehet mínuszba, ott meg ha nem varázslós cuccai vannak, a -12-es érték már egy 120-as IQ-nál megvan segítségnyújtásból.
Az alapértéket nem tudod mínuszba vinni, hisz 20 az alap, és az első negatív módosítóval rendelkező tárgyak (nem fókuszkristály) csak a 30-as szintek közepén jönnek be, és csak pár pontot vonnak le.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 6200. hozzászólás - 2010.10.30. 21:12:55
A névválasztás mellékes most.
Pannika, mielőtt írogatsz valakinek, tájékozódj kislány
Engem zavar, ez van...
Ugyanúgy, ahogy a Velentin nap... Akkor mit tesznek ki nekünk? Szívecskét?
"Minél feljebb húzod a nadrágod, annál gyorsabban tudsz futni!"