Idézet: Birka - 2010.04.14. 13:12:26 És köszi az AL-nek, hogy miattuk Miklós nekikezdett kapkodni, és favágó epik cuccok születtek magas szinten, így senkinek nem éri meg a 80-90-es kincstáblák után érdemben epikezni

Az epikus kincsekkel nem kapkodtam, nem favágó módon születtek, hanem alapos, tudományos tervezés eredményeképp (ezért is fordult elő néha, hogy az AL előbb tartott az epikkel, mint én a kincsekkel). A tárgy képességeknek van egy ún. súlya, a súlyok összege alapján kerül meghatározásra a tárgyak erőssége. Egy adott szinten a tárgyak erőssége kb. azonos, és minden következő szinten egy meghatározott mértékkel nő, így volt ez az első epikustól az utolsóig. Bizonyos szinteken bizonyos statokat bizonyos játékosok másképp súlyoztak, mint én, de ez már a szubjektív faktor, ezért nem tehet szemrehányást senki.
A kincseskamra továbbfejlesztéséről, ahogy írtam, ez még képlékeny dolog, amikor közeledik a fejlesztés, akkor topicot is rakok ki majd róla. A koncepció a következő:
Ha az előző epikust 4 vagy több nappal korábban ölték, akkor az epikus ölésben részt vevők mindegyike kap egy tókent. X tóken beváltható egy választott epikus kincsre, az entitáshoz hasonlóan, csak itt nyilván az aktuálisan ölt epikus táblázatából. A másik lehetőség, hogy ilyenkor nem 1, hanem 2 kincs esik az epikusból.
Hogy miért csak a "lassabb" szövetségeket jutalmaznánk:
- Nem az a cél, hogy ezentúl kétszerennyi epikus kincs legyen a játékban, hanem az, hogyha egy élen járó szövi belassít, ne érje számbeli hátrány (minőségi hátrány ilyenkor is lesz, hiszen bár ugyanannyi kincset kapnak, de alacsonyabb szintűt).
- Az epikusok ölési sebességét nem is annyira a nehézségük határozza meg (ahogy írtam, túlzottan könnyűek amúgy is), hanem a kincseskamra mérete. Viszont a fenti dologhoz a kincseskamrát amúgy is fel kell növelni, tehát nem fog előnyt jelenteni.
De mindez még csak ötlet, úgyhogy nincs értelme nagyon fejtegetni, lesz róla topic.