A játékon belül miért nem szerepel az eventnél hogy ha hordát vált valaki ugranak az eredményei????!!!!
Nagy aktivitás van a hátam mögött és most kidobtam a top 10-es helyezésemet, mert nem szerepel a dolog ott ahol igen csak fontos lenne ez az infó!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM EZT NEKTEK MIKLÓS!!!
Nehogy nekem a Wikivel gyertek mert eddig azt mondta a JV hogy ahhoz semmi közük, nem hivatalos.
Ki fogja ezt nekem kompenzálni?
Nagyon pipa vagyok most, a játékon belül ennyi olvasható semmi több:
"Landragór ezer sebből vérzik, szárnyait szétszaggatták a pylonok energiacsapásai, a mágikus börtön rabjaként dühöng. Apja öröksége azonban mérhetetlen erővel ruházta csak fel. A börtönt, Landragór elméjével dacolva, le kell zárnotok, különben csak idő kérdése, és Landragór sebei regenerálódnak, és kiszabadul - még egy lehetőségetek ezután nem lesz! A pylonok energiájának fókuszálásával a börtön falait összehegeszthetitek, és az egészet a sziklák alá temethetitek, ahol az óriássárkány raboskodhat az idők végezetéig, büntetésképp tetteiért. Fókuszálj annyi energiát, amennyit csak tudsz! A börtön lezárására tíz napotok van, ha ennyi idő alatt nem sikerül elég energiát fókuszálni, akkor végetek van... (a győztes horda tagjai közül azok kapnak jutalmat, akik legalább 30 alkalommal aktiválták a pilont)
Ez az esemény 26. napja.
Az aktiválás költsége minimum 5000 LE. A legközelebbi manapilon felkeresése 2 cselekvéspontba kerül.
Az esemény időtartama alatt Landragór minden éjjel támad (a legmagasabb Hatalom Tornya 1 helyett 3 szinttel rombolódik). Ha az elmúlt 24 órában nem aktiváltad a pilont, az állataid morálja dupla sebességel csökken, annyira rettegnek az óriássárkánytól.
Epikus kincsesládát csak akkor találhatsz a 3. fázisban, ha legkésőbb a 2. fázis végéig elhasználod a korábbit!"
Sehol sem látom a hordaváltós dolgot, vagy ti igen?
Betöltött lélekenergia szerint
Karakter neve Horda Szint Effektív töltés
(elköltött LE/szint) Győzelem
Hiperion 59 163.9k LE 476
Azimuth 121 144.4k LE 1019
SpiritCrusher 100 135.6k LE 1218
Dvid5891 72 134.5k LE 343
John Doe 98 132.4k LE 1018
SzaTYór 56 132.4k LE 148
Kiaphet 110 129.9k LE 771
THORWALD 100 125.8k LE 259
N3uTrIn0 96 119.4k LE 580
Raider 67 116.8k LE 174
Jelenleg:Felhasznált LE: 238
Effektív töltés: 350
Legyőzött sárkányfattyak:
fehér drakón 1 db
fekete drakón 1 db
Összesen 2 db
Minden amit csináltam eddig a levesbe ment?