Köszönöm a reakciókat.
Közben utána jártam azért Én is.
"* A kreatív affinitással egy nap alatt szerezhető plusz LE mennyisége (Mind portya mind EH esetén!) korlátozva van. A korlát a szinttől és a naponta kapott portyapontok számától függ:
(600 ill. 900 + 10*valosagformazas)*szint (15 PP-s beállításnál 600, 30-asnál 900). A gyémánt horda tagjai erre megkapják még a szorzót."
Eddig igazán ez nem tűnt fel,mert csak max 20 at ütögettem naponta. Bár ebből a leírásból kikombinálni,hogy mi a fenét is jelent. Hát ember legyen a talpán,hogy mennyi is az a napi limitem. Mi az a 600 meg 900? nincs is odaírva.
,DE tegnapelőtt itthon voltam és elütöttem egy csomót ráadásul iszonyat nagyokat raboltam a szintemhez képest. Legalább 10* 10K felett nem adtam össze,de a sok kisebbel együtt jött rendesen és amikor este visszanéztem rájuk már nem adták csak a TP-t pedig nem költöttek el belőle a statjuk szerint és az EH sem kattant. Ekkor írtam be ide.
,de egyáltalán nem lepődtem meg az eféle korlátokon "újra". Már kezd lassan beletörődni az ember.
A portya javítgatásával kapcsolatban. (ohh,ha tudnak róla az jó
Nagyon megnyugtat.) Még mindig homály számomra,hogy miért kell ennyire büntetni a felfele ütést?!? Épp azt kellene támogatni. Bár írtak már erről számtalan véleményt ami nekem inkább csak önkifejezés volt és odasoroltam a "tudnak róla kategóriába".
Számtalan jó ötletet olvastam a Javaslatokon belül a Játék fejlesztése topicban. Szerintem engem egy olyasfajta reformmal lehetne újra csatasorba állítani amiről
altair meg
Aurri írt. Szóval engem már csak az ilyen remények tartanak itt meg a szövim amiért vért izzadtam,hogy olyan legyen amilyen.