De jóóó, akkor mit csináljak a megmaradt kóddal amit a küldetés tekercsre tartogattam.
Nem olvastam sehol az újításokban, hogy lesz ilyen változás, akkor most már nem veszek kiegészítő kártyákat.
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani mire jó a kristálypont?
40. szint felett teljesíthetsz kalandokat, amikben (mily ritka ebben a játékban) sokszor szerephez jut a véletlen. A kristálypontok felhasználásával tudod a próba eredményét a siker felé befolyásolni. Ezen kívül, ha kalandot szeretnél írni, ahhoz is kristálypont szükséges.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 3212. hozzászólás - 2010.03.05. 16:08:54
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, ha a vezetőkészségemet felnyomom 5-ösre, és 10-es tudatturbóval még 5 pontot hozzárakok, akkor képes lesz-e a karakterem arra, hogy 3 állatot is befogjon, és ezáltal teljesítse az egyik küldetést. A választ előre is köszönöm.
Örök hálám üldözni fog .
Akkor nem is fejlesztem egyáltalán, szerintem csak ezért nem éri meg. A rossz az, hogy a másik két küldihez szintlépés kell majd :S.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 3216. hozzászólás - 2010.03.05. 17:44:37
Sziasztok!
Létezik olyan, hogy a fel nem vett bajnoki viadalért járó jutalom a következő bajnokinál elvész? Biztos csak én vagyok akkora marha, h nem használtam fel azt a LE-t. Tud segíteni valaki?
Nyugodtan fejleszd emiatt a küldi miatt is, később nagyon jól fog jönni (ha már sajtolsz maxosan állatokat, csapdakészítéssel, illetve meglesz a hordázás, stb.) megéri.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 3219. hozzászólás - 2010.03.05. 19:18:51
Megkaptam az idomítsak be öt állatot küldetést.
Eddig kettő lenne meg, de csak egyet ír ki a küldetések menüpont alatt.
Előbb vettem fel, mint ahogy az első állatot beidomítottam, szóval ez nem lehet az oka.