Akkor lehet ez sem fog segíteni, de próbáld meg... Ez volt az utolsó amikor Birkára szorultunk a majom és a róka nézeteltérése miatt és akkor meg is oldotta a problémákat
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 18964. hozzászólás - 2016.03.14. 13:57:10
Sziasztok, hosszú kihagyás után ma ismét elkeztem játszani mind három karimmal, V-2, 3, 5 világban. Sokat feljtettem, de remélem majd elő jönnek a dolgok. Kérdésem, hogy a kvíz olimpiát tabletről hogyan tudnám megcsinálni ? Ugyqnis maga a játék gyönyörűen megy, élvezhető, játszható, de ott valami olyant ir ki, hagy ez a funkció nem támogatot....persze az időt számlálja, csak a kérdéseket nem mutatja.....Valaki esetleg ????
Előre is köszi.....
V2 Micsoda nők
V3 A Gyémánt Hatalma
V5 Gigaharcosok
Szia! Ha minden igaz, akkor Adobe Flash Player-t igényel a kvízolimpia, asztali gépen legalábbis ugyanilyen jelenségnél ez volt a megoldás.
Öröm-bódottág a +1 aktív játékos
https://www.youtube.com/watch?v=lBI_K4UzcjY
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Cimbora, kezdj el visszaolvasni inkább Van rá terv, amint végleges lesz, megosztják. Szerintem azon agyalnak, hogyan ne szálljon el a bónusz túlságosan. Ami azért jogos.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 18971. hozzászólás - 2016.03.15. 20:10:47
Udv! Lenne egy kerdesem, mar afbol maxoltam a kereskedelem szakimat mikor nem oskoveztem, ha most megveszem a lelekkufarnal a relikviat, ugyanugy megdobja, vagy nincs ertelme? Elore is koszonom a valaszt. (Elnezest az ekezetekert, nem magyar a billentyuzetem)