Idézet: Dop1150 - 2010.02.20. 10:39:26 Byzon,
A hordázást érdemes kitolni max.-ra?
Nagyon ütős 4 állattal támadni?
Szerintem egy kicsit luxus alacsonyabb szinten, szerinted?
Köszönöm a választ.
Bocs, már keveset vagyok a nagy fórumon, most láttam meg ezt. Hát szóval nem én vagyok a játék legkirályabb optimalizátora, nem bizti, hogy engem kéne kérdezned, de ha a véleményemre vagy kíváncsi:
Mit is jelent az alacsonyabb szint? Ha 40-45 alatt akkor a maxos horda mindenképpen luxus, de egy 10-es könnyen beleférhet, ami már ugye 2 jószágot jelent. És egy 30-a szaki sem egetverő. Én 65-ös vagyok, nem tudom hirtelen mikor lett meg a maxos hordázásom, de olyan 5X. szinten. Szeretek állatokkal menni csatába, igaz az egész kari arra van kiélezve, hogy nagyot lövök varikörben, és utána erős védővel megprószálom kibeckelni a maradékot, ha tudom. Itt jól jön az állatok elnyelése és plusz sebzése. Szóval szerintem taktika függő is a dolog.
Mindenesetre a magas szintű állatok elnyelése sokat számít, de az több állatnál sem adódik össze ugye, sőt! Átlagolódik. A sebzésreform óta nem nagy spílerek a dögök. Összességében én nem érzem a legfontosabb szakik közé ezt, az intelligens kedvenc fontosabb. De egy 10-30 azért nem árt...