Állatot fogni úgy tudsz,ha van csapdakészítés szakértelmed,ezt 3-as tanulásnál kapod meg,kell idomítás szaki,ha harcolni is vinni akarod,és sajtolás szaki ha csak a LE-kell belőle.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 447. hozzászólás - 2009.08.09. 10:12:00
Az egyes gyűrűk/nyakláncok tudnak ilyet is, hogy: Az állat gyógyítás alatt is harcol. Na de melyik állat? Ha én mondjuk beszereznék egy ilyen nyakláncot, az összes állatomra vonatkozna ez, vagy csak az egyikre?
Már itt vagy klánfórumon?
Klánfórumon: alul összes topic alatt új topic nyitása.
Itt nagy fórumon: ahhoz kell bizonyos mennyiségű hozzászólás és átlagpont a hsz-aidnak. Pontosan nem tudom. De írd meg priviben mit szeretnél és hová, ha értelmes megnyitom neked.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 452. hozzászólás - 2009.08.09. 12:36:35
Most kezdtek el potyogni nekem a térkapuból a fókuszkristályok, ha behelyeztem a gyűrűbe,vagy a láncba, és több fókuszkristályt is sikerül beszereznem akkor cserélgethetem őket az ékszerekben, vagy elvesznek csere után mint a fegyverbe, ill. pajzsba helyezhető kristályok?
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 457. hozzászólás - 2009.08.09. 13:43:45
Sziasztok. Vettem az aukciós házban egy drefeath kristályt a varázslatba, ami elvileg többször használható. Na mármost azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet ezt áthelyezni egy másik varázslatba. Előre is köszi. Üdv
A hozzászólást Modin módosította 2009.08.09. 14:24:06-kor