Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
17681. hozzászólás - 2015.01.21. 16:55:36 (Válasz LanMaffia #17680 hozzászólására.)
17681. hozzászólás - 2015.01.21. 16:55:36 (Válasz LanMaffia #17680 hozzászólására.)
Mint írtam semmi idomítás csökkentő se játszik, mármint a kérdésemben, sajtoló medál meg főleg nem. Egy másik válaszra válaszolva, granulátumozásban se vagyok érintett, kiegészítem azzal hogy sajtoló anomália se játszik. A lényeg, van egy állatom beidomítva meg a maxos sajtolásom, mennyi szint után adja kb. vissza az idomítás árát? Nem lényeg hogy hosszú vagy rövid távon gondolkozok, az egyébb tényezőt rá tudom esetleg kalkulálni, csak gondoltam rákérdezek itt, hisz most nincs tesztelni való állatom, mert a csatlóssá alakításra tartom a kigyurtakat, a másik részéből a csatlósított állatok utódait intézem, a "mostoha" idomított állatok szintje alacsony és mivel nem a kis kedvenceim, sajtolni kellene őket, de inkább rájuk dolgozom azt amit feltétlen kell csak hogy ne legyenek veszteségesek. Így már gondolom értitek a kérdésem okát. 

V2: Mortal5 (kómában)
V6: Mortal (kísérleti jelleggel üzemel)
Van hogy fáj az igazság, így megértem ha lepontozol miatta.
Ne próbálj meg meggyőzni, csak azt hiszem el, amit én magam hazudok.
V6: Mortal (kísérleti jelleggel üzemel)
Van hogy fáj az igazság, így megértem ha lepontozol miatta.

Ne próbálj meg meggyőzni, csak azt hiszem el, amit én magam hazudok.

Pontszám: 7.50