Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
13065. hozzászólás - 2012.11.09. 18:02:15
Sziasztok!
Egy kicsit ismét a huzalozott reflexekkel kapcsolatos kérdésem volna, bár a lényeg inkább ahhoz köthető, hogy elértem v5-ön a 68-as szintet, így most érhető el számomra az a lehetőség, hogy ha jól értem: egy kiválasztott szaki elérhető maximumát +5-tel növelhetem. Így azt szeretném tudni:
1. ugye jól gondolom (lehet, már korábban kérdeztem is effélét, de nem emlékeztem biztosan), hogy ez a lehetőség csak egy lehetőség, tehát ettől még nekem kell majd növelnem a szakit +5-tel, így pl. az energiahasznosítást ki tudom tolni 65-re önerőből, szakinöveléssel?
2. Ebből következik, hogy ha már most olyan szakira tenném a +5-öt, ami amúgy turbózható, de nálam még nincs kimaxolva, annak van értelme? Konkrétabban, ha 78-as spekinél tartok még, és arra raknám a +5-öt, az sem jelentene semmit, csupán azt, hogy ha egyszer elérném a 100-as szintet szakifejlesztésből, akkor utána még hagyni fogja a +5-öt rátenni, és kellemes csalódás lesz (tegyük fel el is felejtem, hogy oda tettem a lehetőség-bónuszt)?
3. A választható lista eléggé korlátos, és gondolom nem fog bővülni. A játékvezetés döntése, vagy mitől függ, hogy melyik választható? Automatikusan én is a csapdakészítésre szerettem volna tenni, de nincs a listán, ezért a kérdés.
4. Ha nem csal a szimatom, ha huzalozott reflexek megvannak (és tegyük fel, hogy még egy ideig a prémes funkció is), akkor legérdemesebb az energiahasznosítást, esetleg a kronokompot megnövelni így az elején? Mármint az eddigiekből az is következik, hogy ha a reflexek miatt még egy ideig tartogatnám az érintett szakik növelését, akkor nincs értelme addig azokra pakolgatni, mert úgyis turbózom őket, ergo a +5-bónusz nem a turbó fölé emel, hanem épphogy azt "helyettesíti". Jól gondolom?
A segítséget előre is köszönöm!
off: Bocsi, hogy így péntek estefelé ilyen bonyolult körmondatokkal és buta kérdésekkel bombázlak titeket!
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...
V2, Zialin
V5, Lavender
Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
Pontszám: 8.01