Idézet: Kocos - 2012.08.03. 14:08:46 És miért lenne kivitelezhetetlen?
Idézet: Quellon - 2012.08.03. 13:38:52 ...hosszútávon kivitelezhetetlen jelentős ráfizetés nélkül.
Idézet: Kocos - 2012.08.03. 14:08:46 Hidd el a kicsi entitásokat csuklóból aláznád porig.
Tudom, játszottam már 60-as speedet, de normál világokon senkinek sincs csuklóból verhető ellenfele, mert kinyiffannak és jönnek az erősebbek. Rövid idő kérdése és már nem lesz csuklógyakorlat, mert nem fejlődik 3x-os sebességgel, mint V4-en.
Idézet: Kocos - 2012.08.03. 14:08:46 az egyik V4-et úgy nyerte meg egy patronáltam, hogy az epikuson fejlesztette az állatát. A végén már nem is bajlódott vele, mert nem kellett, így csak 20 szintnyi előnnyel végzett első helyen állatfejlesztésben.
De V4-en rövidtávú célokért dolgozunk és esetlegesen beáldozzuk érte az egész karaktert, mert nem kell hosszútávra gondolkodnunk, az a lényeg, hogy a rövidtávú célunkat elérjük Na ha ezt valaki megcsinálja normál világon akkor had tegye, másra utána nem lesz jó csak célpontnak kufáron. Akik így tesznek azoknak az ebből származó előnye semmi a vele szerzett hátrányokkal szemben. Szerintem, de ha nem és levezeted (vagy más) akkor elfogadom.
Viszont ha nekem van igazam akkor ez az epikus és entitásos korlátozás elég a V4-ekre.