Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 15685. hozzászólás - 2013.11.23. 19:43:06
üdv, hogyan tudnék templomkristályt szerezni a végzet templomát kivéve, ott most nem tudok, van más mód? vagy esetleg hol tudom felhasználni a kristályokat? beváltást ismerem, de más mód van ahol felhasználok 5-öt?
köszi, hát szerencsém nem igen lesz, és pont egy feladathoz kéne a kristály vagy az, hogy elhasználjak 5-öt,ami van is, de hát ugye vagy 4-et lehet vagy 6-ot beváltani
Ma, 20:16 Gratulálok, a 138. szintre léptél! A tudás fája miatt bónuszként a következő tárgyakat kaptad: templomkristály, Relikviaforgács, hűségszilánk, +1 kritikus ütés, +1 kritikus varázslat, Kisebb vadászzsákmány, Platina
» Tulok «
- Nem kell több kincsesláda, távozz tőlem SáTáN!!!
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 15692. hozzászólás - 2013.11.23. 22:54:15
Mióta vannak benn az új relikek? ( Világégés HKK)
Átaludtam valamit?
Időprizma Típus: relikvia
Vadászat közben tudsz mást is csinálni (portyázás, kalandozás stb).
Ultrafókusz Típus: relikvia
Megvásárlásakor kapsz 30 pechpontot. Az esély, hogy ultra-implantot nyerj a szerencsekeréken, háromszorosára nő. 3 helyett 4 ultra-implantod lehet.
Implant eltávolító Típus: relikvia
Ha lecseréled egy ultra-implantodat, nem semmisül meg, viszont ezentúl csak legalább 40. szintű állatnak adható. Az ezután berakott ultra-implantok adnak +20 támadást is az állatnak.
Arany esszenciakonverter Típus: relikvia
Különleges esszenciákat is átválthatsz, 4:1 arányban. Az Alkimista AF képességed lehetséges maximuma megnő 5-tel.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 15694. hozzászólás - 2013.11.24. 10:54:42
Hogy van az, hogy mielőtt elmentem katakombákba volt minimum 300 sisakszilánkom és most, csak 11 darab volt tegnap. Sisakot nem vettem és nem költöttem el platinára sem. Valaki tud segíteni? Jó lenne visszakapni az elveszett szilánkokat.
Nem vettem azt sem, mert nincsen sisakom se. Kata előtt volt min. 300 szilánkom, most nincs meg és nem költöttem el semmire sem. Egyszer vettem 21 szilánkért 21 platinát, de mást nem. Hova tűnhetett vajon ha nem vettem semmit sem?
21 platinát vettem 21 szilánkért. Mielőtt katába vonultam volt még min 300 szilánkom. És az tűnt el. Ha egy platina 21 szilánkba kerülne meg se venném.