Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 5807. hozzászólás - 2010.09.24. 11:13:51
Sziasztok.
Aktív küldetésem: találkozz egy sárkánnyal.
Landragór bebörtönözésénél már többször győztem le sárkányt hiszen azt is írta a csata végén, hogy:
"A legyőzött sárkány pikkelyei között a következő tárgyat találtad: ősi nektár."
Tehát SÁRKÁNYnál mégsem lett teljesítve a küldi:S
Vagy ugyanaz van mint a hordaparancsnoknál volt, hogy elértem egy bizonyos szintet a legenda menüben ott folytatódott a történet ráklikkeltem a kiemelt hordaparancsnok szóra és elfogadta a küldit? Drakónnál is ez volt ugye. Itt is úgy kell értenem, hogy ahogy lépem majd a szintet eljön a legenda egyik fejezete mikor megemlíti a sárkányt szót arra kell klikkelnem és elfogadja a küldit (a 23 szintnél mikor 3 renegát majdnem megölt jött sárkány de ott a szó nem volt kiemelve).
Bocs a szájbarágásért előre köszönöm a válaszokat.
Szilárd.
NEM ÉRDEKEL MENNYIRE PONTOZOL
alldj.org
Armin van Buuren: A State of Trance
Above and Beyond: Trance around the world
Ferry Corsten: holdin' on
Oceanlab, Claudia Cazuci, Fei-Fei, Sophie Sugar, Katy Rutkowski, Suzy Solar.
A köszönet a Birka fedőnevű játékostársunkat illeti, ő tartja karban eme oldalt, nézelődj, nem csak a küldetések vannak ott, az csak a kincseskamra egy piciny polca.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 5811. hozzászólás - 2010.09.24. 11:33:03
Közben egy Áron nevű sráctól pár hónapja megkaptam ezt a linket (a szakértelmeket kérdeztem) csak ugye a lustaság meg az amnézia
Egyébként sok tanács piros betűvel van azokra klikkelve nem található/nem jön be az oldal. De sok más hasznos dolgot olvasok már
Akkor Birka neked is kösz
NEM ÉRDEKEL MENNYIRE PONTOZOL
alldj.org
Armin van Buuren: A State of Trance
Above and Beyond: Trance around the world
Ferry Corsten: holdin' on
Oceanlab, Claudia Cazuci, Fei-Fei, Sophie Sugar, Katy Rutkowski, Suzy Solar.
Darah, BÁRKI szerkesztheti az oldalt, a különbség az, hogy nekem van oldal létrehozási jogom is.
Szerintem nagyon kevéssel járultam hozzá az oldal tartalmi részéhez, ha olyat tapasztalok, ami új/nincs benne, akkor szoktam vésegetni...
Mostanában egy végzetúr fedőnevű tag a legaktívabb, rengeteg linket/helyesírást szokott helyrepofozni, le a kalappal a lelkesedése előtt !
A kapható szakértelempontoknak maximuma: alapszint + tárgymódosító (az új, magasabb szintű állatfelszerelések adni fognak +max. szakértelempontot is, +5, +10 stb). De egy szakértelem se növelhető alapszint fele fölé.