Belépsz a játék, majd a karakterlap jobb oldali menüjénél Egyéb fül. Ott pedig a bal legszélső oszlopban (Beváltható) lesz olyan - ha van a karakterednél természetesen - bontatlan ajándékcsomag.
Arra katt és beírod a játékos nevét, akinek küldeni akarod, majd alatta az "OK".
Ennyi.
A hozzászólást Paco módosította 2021.12.20. 13:12:23-kor
V1 - Larz Con De Mort
Lehet, hogy valaki kedvel téged..., ám én nem az vagyok.
Köszi, a szemem mindig a jobb felső sorban levő sima csomagokat találta csak meg. Azokat már mikiék kibontogatták, nehogy véletlen valami tápot kapjunk. Karácsony van, ez meg a szaloncukor esete: van a bontatlan, meg amit már kiettek
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 21568. hozzászólás - 2021.12.22. 10:17:45
Sziasztok!
A csatlós emlékezet af azon tulajdonsága, hogy 10-nél több csatalehetőséget ugyanazokkal a csatlósokkal lehet megcsinálni, már az af szaki 1-es szintjétől elérhető, vagy maxolni kell hozzá?
En a lehetseges minimum ido csokkentesere vagyok kivancsi.
1 perc a minimalis ido alapbol. A 6 bronz vegzetmedal mar magaban -60 mp. A vadaszij is levesz elvileg 15 mp-et a lehetseges minmumbol. De mindezekkel egyutt azt mondja igy is 5mp maradt.
A bronz végzetmedál csak a LEHETSÉGES minimumot csökkenti nem a valós vadászati időt. Az 1 mp-es vadászathoz a vadászat idejét is kell csökkenteni. (Vadászcsizma, végzet medálok, nagyobb térkapus fókuszkristályok...)
A szövitársadnak még kell 4 végzetmedál, és akkor meg is van az 1 mp-es vadászat.
A hozzászólást gabibácsi módosította 2021.12.26. 20:45:59-kor