Re: Nem fogadták el a kérdésemet. Miért? 2.
1741. hozzászólás - 2010.08.30. 22:34:26
1741. hozzászólás - 2010.08.30. 22:34:26
Sziasztok
Nagyon nem volt kedvem ide írni de most már a második próbálkozásomat torpedózták meg. Nem túlzottan értem, hogy akkor milyen kérdéseket szeretnétek ami számotokra elfogadhatók.
Első amit nem fogadtak el:
Mit nevezünk kapacsnak?
Kapcsolat tájnyelvi szava.
Ruha rögzítésére szolgáló eszköz.
Tűzoltó kézi szerszám.
Egy növény fajta.
A kapacs egy tűzoltó kézi szerszám. Egy két ágú villára hasonlít aminek az ágai 90 fokot zárnak be a nyéllel. Az égő, izzó anyagokat szoktuk szétbontani vele. Ha azt mondjátok, hogy kicsit tájékoztatóbban írjam újra a kérdést akkor rendben de azt a választ kaptam, hogy:
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Nem tudom ki hogy van vele én szertek tájékozódni és ujjat tanulni nem rohanok a vikipediához ha egy kérdésre nem tudom a választ. Tippelek és utánn örülök ha megvan és megjegyzem a helyes választ ha hibáztam.
Na a következő kvíz próbálkozásom teljes bukás.
Ki nem volt kormányzó magyarországon?
gróf Károlyi Mihály
Hunyadi János
Vitéz nagybányai Horthy Miklós
Kossuth Lajos
Azonnal törölt kérdést választ kaptam.
Miért?
Azt tegyem fel mikor született Jászai Mari?
Vagy mi nem alapszín?
Vagy, hogy hol folyik az Amazonas?
Ne értem milyen kérdéseket akartok. Ha semmi sem jó akkor választom az azonnali lélekenergiát és kész. Abban nincs kockázat.
Egyébként megjelzem találkoztam már hibás válasszal és igen bugyuta kérdésekkel is...
Nagyon nem volt kedvem ide írni de most már a második próbálkozásomat torpedózták meg. Nem túlzottan értem, hogy akkor milyen kérdéseket szeretnétek ami számotokra elfogadhatók.
Első amit nem fogadtak el:
Mit nevezünk kapacsnak?
Kapcsolat tájnyelvi szava.
Ruha rögzítésére szolgáló eszköz.
Tűzoltó kézi szerszám.
Egy növény fajta.
A kapacs egy tűzoltó kézi szerszám. Egy két ágú villára hasonlít aminek az ágai 90 fokot zárnak be a nyéllel. Az égő, izzó anyagokat szoktuk szétbontani vele. Ha azt mondjátok, hogy kicsit tájékoztatóbban írjam újra a kérdést akkor rendben de azt a választ kaptam, hogy:
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Nem tudom ki hogy van vele én szertek tájékozódni és ujjat tanulni nem rohanok a vikipediához ha egy kérdésre nem tudom a választ. Tippelek és utánn örülök ha megvan és megjegyzem a helyes választ ha hibáztam.
Na a következő kvíz próbálkozásom teljes bukás.
Ki nem volt kormányzó magyarországon?
gróf Károlyi Mihály
Hunyadi János
Vitéz nagybányai Horthy Miklós
Kossuth Lajos
Azonnal törölt kérdést választ kaptam.
Miért?
Azt tegyem fel mikor született Jászai Mari?
Vagy mi nem alapszín?
Vagy, hogy hol folyik az Amazonas?
Ne értem milyen kérdéseket akartok. Ha semmi sem jó akkor választom az azonnali lélekenergiát és kész. Abban nincs kockázat.
Egyébként megjelzem találkoztam már hibás válasszal és igen bugyuta kérdésekkel is...
Pontszám: 5