Re: Nem fogadták el a kérdésemet. Miért? 2.
2241. hozzászólás - 2010.11.27. 14:56:56
2241. hozzászólás - 2010.11.27. 14:56:56
El ne sírd magad, anyuci szeme fénye!:)
Pontszám: 1.10
Azt hiszem, itt a kivetítés pszichológiai esete áll fent!:) A saját nyomorod tolod át a másikra. Gyakori jelenség!:)
A dolog sokkal egyszerűbb, olyan városban nőttem fel, ahol ha nem álltál ki magadért és a társaidért, még akkor is, ha előre tudott volt a vereséged, akkor nem tartottak semmire. 
menyek én valahova ha értem én már ezt az egészet:( tán nme teccik valakinek hogy tartom annyira fontosnak a Magyar Történelmet hogy nagy betűvel írom:( ??
egyébként a kérdésed érdekes, bár mintha szerepelne már, valószínűleg az admin így is úgy látta jónak, hogy nem baj, ha akár kétszer is benn van, így ha javítod, esélyes hogy elfogadják (vagy másik admin már szerepelttel visszadobja, de az ilyen kérdésekből inkább legyen több.
egyébként a kérdésed érdekes, bár mintha szerepelne már, valószínűleg az admin így is úgy látta jónak, hogy nem baj, ha akár kétszer is benn van, így ha javítod, esélyes hogy elfogadják (vagy másik admin már szerepelttel visszadobja, de az ilyen kérdésekből inkább legyen több.
a győzelem íze
6:2 jó/rossz