Basszus Cras, ahogy öregszel egyre átlátszóbb vagy! Ez a Kicsisenki idejön, és fél perc alatt levágta rólad ami nekünk majdnem három évünkbe telt!
Egyébként ha már kötözködünk, és szőrszálhasogatunk kedves kicsinoel!
- Dobálózhatsz itt számokkal, de egyrészt attól hogy hasraütve benyögsz egymillió nézőt, az nem lesz hiteles, másrészt az még mindig csupán a magyarországi(!) lakosság 10%-a, ha hozzászámoljuk a szomszédos országok népességét is, ahonnan jelentős számban játszanak határon túli magyarok, mindjárt csak 2-3%-ról beszélünk, ami egy igen szűk, speciális érdeklődésű rétegnek minősül.
- de ha fel is tételezzük téves logikádat követve, hogy sokan látták a filmet tegnapelőtt, és ma még emlékeznek erre a jelentéktelen részletre, a kvíznek van egy olyan kevésbé lényegtelen momentuma, hogy a frissen feltett, napi aktualitásukat vesztett kérdések nem törlődnek egy hét után automatikusan, márpedig két hónap múlva már a kutyát sem fogja érdekelni, hogy most akkor Párizs semmisült meg, vagy Róma.
- apropó megsemmisülés.. jelentem, én láttam a filmet vasárnap. És határozottan emlékszem a képsorra, egyik pillanatban békés Párizs az Eiffel-toronnyal, aztán aszteroida, aztán Párizs közepén hatalmas luk, de a város jelentős része épen marad, ami például abból is leszűrhető, hogy a Diadalív, ami a város méreteit tekintve meglehetős közelségben áll a toronyhoz, a záró képen ott áll épségben a kráter szélén; eképpen megcáfolva és romba döntve azt a téves látszatot, hogy volt halvány lila fogalmad is a saját kérdésedről.
Persze bizonyára én is sekélyes vagyok, amiért a hollywoodi filmművészet eme kiemelkedő remekének másodperc pontos elemzését átaludtam általánosban, és inkább az ósdi elavult földrajz ismereteimbe kapaszkodom...