Re: Nem fogadták el a kérdésemet. Miért? 2.
3221. hozzászólás - 2012.04.21. 10:22:13 (Válasz Ördögfi #3220 hozzászólására.)
3221. hozzászólás - 2012.04.21. 10:22:13 (Válasz Ördögfi #3220 hozzászólására.)
Bevallom, nem tudom a kérdésre a helyes választ, de megpróbálok érvelni, miért hamvában holt a kísérlet maga:
i) ha Álmos-Előd-Ond-Kond-Tas-Huba-Töhötöm a jó megoldás, akkor túl könnyűvel jogosan dobják vissza;
ii) ha bármi más, főleg ha a talapzaton olvasható, ott kell lenni, csak itt egyedi, elrontottt, hobás, rosszul címkézett, szóval ha bármi túl egyedi a helyes válasz, speciálissal dobják vissza szintén jogosan.
Más rossz kérdésétől a tied nem javul meg.
Ha rosszat látsz, köszönettel veszi a megfelelő topik.
És igenis, nagyon könnyű jó és elfogadható kérdést írni. Volt ötletem, a minap át is ment mindkettő.
Ha kell egy kis segítség, van ötleted, satöbbi, írj privátban, aztán alkotunk valamit.
ii) ha bármi más, főleg ha a talapzaton olvasható, ott kell lenni, csak itt egyedi, elrontottt, hobás, rosszul címkézett, szóval ha bármi túl egyedi a helyes válasz, speciálissal dobják vissza szintén jogosan.
Más rossz kérdésétől a tied nem javul meg.
Ha rosszat látsz, köszönettel veszi a megfelelő topik.
És igenis, nagyon könnyű jó és elfogadható kérdést írni. Volt ötletem, a minap át is ment mindkettő.
Ha kell egy kis segítség, van ötleted, satöbbi, írj privátban, aztán alkotunk valamit.
A hozzászólást Semelyik módosította 2012.04.21. 10:26:09-kor
Pontszám: 7.51