Idézet: Awenhai - 2010.07.10. 06:16:22 Szervusztok!
Appple: A kérdésben két hibát érzékelek. Az egyik, hogy Bono valódi nevét a zenekar szimpatizánsain kívül nem sokan ismerik, de ez elmehet, hisz netes játékban vagyunk, akit érdekel, az utánajár. A nagyobbik hiba, hogy örökéletűnek feltételezed őt is, és a zenekart is, ez lehetett a nem értelmezhető. Kellene bele egy pontos, nem változó időhatározó, mondjuk az, hogy 2009-ben, ekkor már biztosan nem változhat a kérdés, és értelmes is lehet. A negyedik válasz pedig egy igencsak félervezető így, sokan nyumhatnak rá rutinból, hisz a sosemhallott nevű énekes valami névtelen kis bandához tartozik, amelynek a rajongója tette fel a kérdést. Ajánlatos lenne azt is kicserélni valami ismert együttesre, akkor már legalább az leeshet, hogy bizony nem névtelen személyről kérdezel. :-D
Hanem: A negyedik válaszod teljes mértékben technoblablának tűnik a számomra, bár nem fizikus vagyok. Nyugodtan kerülhetett valamelyik értékelő (kvízadmin) is olyan helyzetbe, hogy azt a választ nem tudja értelmezni, és így hiába adja ki a betűszót a válaszod, nem tudta eldönteni, hogy valamit elgépeltél, vagy csak hablatyoltál oda valamit.
Ez a lényege a kérdésnek. A helyes válaszon kívül mind technoblabla. Létező szavak de így összerakva nincs értelme csak 1-nek. Azt mégse írhattam a válaszlehetőségek közé, hogy Light Emitting Diode... Nem akartam, hogy túlságosan hasonlítson egyik a másikra mert akkor túl egyszerű... ezeknek nem lehet megfelelni....