Sziasztok!
Sokáig gondolkoztam írjak e. Van e valamilyen értelme.
Most is csak magamért lehet nem is olvassátok el.
A magam részéről nem a kérdésem feltevésével kapcsolatban panaszkodom. Mindig törekszem értelmes kérdéseket feltenni.
A problémám az, hogy olyan indokkal nincs átengedve, hogy ezt a kérdés már más feltette. Érdekes lenne ha ennyi kérdés közzül nem találkoznánk hasonló kérdéssel.
A magam részéről több olyan kérdéssel is találkoztam már, amit más formában már feltett valaki. Ami az előző okfejtésem miatt érthető is.
Ezért nem tudom indokként elfogadni, hogy ez a kérdés már szerepelt. Ugyan is akkor ebben a megfogalmazásban szerintem több kérdést nem is nagyon tudnánk feltenni. Ugyan is az adatbázisotokban minden témakörben ezernyi kérdés van megfogalmazva.
Volt olyan kérdésem amit azzal utasítottatok el mert túl speciális, Azt gondolom aki a kérdésekre válaszol azoknak fontos hogy érdekes, ötletes és sorolhatnám kérdéseket lásson. Sokszor találkozok és valószínű mindannyian olyan kérdéssel amiről még soha sem hallott. Így nem értem mi a speciális egy kérdésben.
Nem szaporítom tovább, de az biztos ,hogy a kérdéseket mindenki a saját gondolkodása szerint teszi fel. Biztosan állítom, hogy egy kérdéssel sem találkoztam azok közzül amiket a kérdéseim közzül elutasítottatok. Pedig van már néhány válaszom. Így azok kérdéseit is el kellett olvasnom
Az biztos, hogy az én megfogalmazásomban eggyel sem találkoztam.
Miközben sorozatosan átvannak engeve sokkal speciálisabb, betegesen hibás kérdések.
Lehet nem is válaszoltok, de megmutathatnátok azokat a kérdéseket az elutasítással mellékelve a legközelebbi elutasításotokkor a megnyugtatá kedvéért
üdv mindenkinek aki szereti a kvízt