az aláírás részlet már, az azért van mert tetszik és jól hangzik!
Az utóbbi hozzászólásaim nem offok hanem hozzászólás más felvetéséhez kérdéséhez, most azért mert nem egy véleményen vagyunk nem kell lenézni a másikat!
és kitartok amellett , hogy igenis némi nem negativ értelmezéssel abszolut egyértelmű volt ak kérdés a legészakabbra eső városról és az extrém nevű városról is, és természetesen én azt tippelem hogy php-mysql segítségével intézik a kérdések tárolását és php tele van string függvényekkel, egy stringbe lekéred a dátumot ami eleve string formátumú és hozzáfűzöd erre több lehetőség is van, függvény vagy 3 jel is működik!
Idézet: Vodkaslecso - 2010.02.01. 15:23:06 latszik, hogy nem tul sok kozod van a programozashoz.
->honann veszed hogy nincs közöm a programozáshoz?
nem nehéz és itt a fórumon is tárolják a hozzászólások idejét abszolut nem nehéz dolog!
Egyébiránt a junkies-t nem soroltam! -persze attól hallgathatom! - ha nem gond?
Az off-olásról annyit hogy sokan ezt teszik amikor próbálo normálisan hozzászólni egy rossz-ra értékelt kérdéshez akkor le vagyok szóéva!
itt azoka a játékosok kellene hogy irogassanak akiknek problémái vannak az értékeléssel de az ő hozzászólásaikat lehet a leggyakrabban látni. ez a topic arra van hogy közzétegyük a kviz kérdéseinkkel tapsztalt problémákat hogy ez építő jelleggel hozzájáruljon az adminok munkájához!
amikro a fórumra jöttem azt hittem hogy itt megbeszélhetem az általam tapasztalt problémákat mások által tapasztalt problémákkal, de itt mindenki a betett kérdésekre csak rosszat tud mondani és egyetért az admin döntésével, kérlek vedd figyelembe hogy milyen minőségű kérdések vannak a vadászat alatt és milyen minőségű kérdéseket utasítanak vissza!
életképes kérdések elutasitva rengetegen és sok rossz kérdé meg jön amire google-val sem mindig találok választ!
ha valakit bánt hozzászólásom elnézést csak őszinte vagyok!
ne bánts senkit. neked is fájna ha telennél az áldozat!
MIÉRT LEGYEK A MENNYBEN MÁSODIK, HA LEHETEK POKOLBAN ELSŐ!
A SORS SZÁGUL FELÉD, A SOFŐR MÉG SPICCES!
HÁT RÁREAGÁL, ENNEK LETTEM ÉN A BETEGE!