Idézet: Piciklon - 2011.04.22. 22:28:27 Akkor beugattam...értelmezd így, ha neked ettől jobb. Amúgy Miklós anno leírta.
Idézet: Miklós - 2008.10.01. 13:16:43 A kvíz elsődleges célja, hogy olyan kérdéseket adjunk fel, amelyeket egy művelt, intelligens ember ismerhet. Szinte bárki. Tehát nem szükséges hozzá túlspecializált szakismeret. Persze lehet mondani, hogy a válasz a gugliban 1 perc alatt megtalálható, de nem az a cél, hogy minden egyes kérdésre a választ keresőprogramokkal kelljen megtalálni. A kérdések egy része olyan legyen, hogy gondolkodsz rajta, és vagy tudod a választ, vagy kizárásos alapon le tudod szűkíteni a lehetőségeket, de legalábbis van egy elképzelésed, tudsz tippelni.
De akkor is választ kaptál volna, ha visszaolvasol, akár itt.
Márpedig "bezzeg" hoztál...az "én kérdésemet nem fogadták el a csúnya adminok, bezzeg korábban kaptam hasonlót"
Ez mindössze az előző HSZ-ed fordítása.
Nem tartom magam műveletlen embernek, széles érdeklődési körrel rendelkezem, de kérdések egy jelentős részéhez google-t használok, mert SPECIÁLIS. Lehet emlegetni, a soha nem hallott írókat vagy vallási irányzatokat, sportokat és még sorolhatnám. Ezek egyike sem következtethető ki, vagy tudod vagy nem. Ezek szerint ezek a kérdések törlendők?
Azért, hogy 138 oldalnyi hozzászólást nem olvastam végig én kérek elnézést.
A HSZ-emet pedig kérlek ne fordítgasd, csak olvasd. Lehet, hogy te úgy értelmezted mint írtad, de én sehol nem utaltam "csúnya adminokra" és fent tartom ,hogy nem "bezzeg" alapon írtam amit írtam, csupán értetlenségemnek adtam hangot. Lehet (sőt biztos) hogy nem a legjobban sikerült hozzászólásom (nem csak ezen a fórumon írogatok) és jobban is megfogalmazhattam volna, de azért belemagyarázni dolgokat nem kellene. Tudom, hogy sokan sok munkát ölnek a játékba, játékokba, azért, hogy mi szórakozzunk ezért soha egyetlen adminra sem mondtam rosszat, sem itt sem másutt.
Részemről a témát lezártnak tekintem, bár a kérdésemre nem választ, hanem kioktatást kaptam...