Köszi a válaszokat ^^
Csak megemlíteném, hogy a krokodilos kérdésre mi ezek szerint sajátos módon már 6.-ban tudtuk a választ. Mivel tanították így kb. mennyiség megadásával.
Ellenben a fitoösztrogén tudtommal csak gimnázium 10 ( 0. évfolyam esetén ) vagy 11. osztályban került elő először.
"A magyar websorozat, meg a létezése is csak a rajongókat érdekli" - Én ugyan ilyen megállapítással vagyok a sport témakörről. Soha nem néztem sportot, nem is érdekelt, és gondolom nem vagyok vele egyedül.
"Gyere, Egér!...." < Sajnos a válasz lehetőségeket elmulasztottam leírni, de ez nem az az olimpia volt (: Ha az az olimpia lett volna, akkor meg sem említem. A válasz lehetőségekre kb. emlékszem: 1. azért szólalt meg, mert magyar volt amúgy is az első helyezett 2. meghibásodás miatt 3. kizárták az első helyezettet és a negyedikre nem emlékszem. Ha újra találkozok vele, örömmel megosztom.
Nem is nagyon stresszelnék a dolgon, de már idestova 3 hónapja vagyok a küldetésekbe megakadva emiatt, mert a másik lehetőség, hogy ősköveket alakítsak át, amire nekem nincs pénzem ^^
De ebből okulva legközelebb olyan kérdést teszek fel, amit előzékenyen előbb a 6 éves húgomtól megkérdezem, és ha tudja rá a választ, akkor mehet fel
És ha ez megvan én be is fejeztem a kvízbeküldés nemes feladatát, mert nem az én idegrendszeremnek találták ki.
Talán kicsit máshogy is szemlélem a világot, mert ami nekem egyszerű előzetes tudás nélkül, abba más "meghasal" ( bezzeg az évszámok xD )
Köszi még egyszer <3