Ki nem szerepelt Gárdonyi Géza, az "Egyi csillagok" című regényéből 1968-ban azonos címmel készült filmben?
Sinkovits Imre
Bárdi György
Gobbi Hilda
Kern András
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Ha a kérdésben van a helyesírási hiba, akkor tudom mi az, viszont ha a 2. válaszlehetőség miatt lett elutasítva a kérdés, akkor segítséget kérek tőletek.
Tisztában vagyok vele, hogy BárdY Györgyként ismerjük kiváló színészünket, ám a kérdésben foglalt film elején pontos "i"-vel van kiírva a neve. Én ezt vettem alapul. Aki akarja, a műsoridő 57. másodpercénél megtalálja, ellenőrizheti. Én is ezt tettem, leellenőrizendő emlékezetemet.
Ilyen esetekben melyik a helyes variáció? Kérdezem ezt azért, mert egy ilyen (számomra) szép kérdést úgy szeretnék feltenni, hogy a leendő válaszadók minél nagyobb mennyiségű helyes információval gyarapodhassanak.
Illetve ha valaki tud pontosat az "i" és az "y" végződés történetével kapcsolatban, akkor az világosítsa fel e téren tudatlan elmémet (akár privát üzenetben is).
Előre is köszönöm a válaszokat.
*** Megkövetem magam. Valójában nincs helyes válasz a felsoroltak között. Kern András lett volna az, akire én gondoltam. Végignéztem a szereplőlistát, és ő is szerepel a filmben, amiért én nem emlékeztem ár és nem ismertem fel. Ha visszakapom a kérdésfeltevés jogát, azt megköszönöm, de nem hiszem, hogy megérdemlem, ezért szimplán minősítsétek rossz,hibás kérdésnek. Következő alkalommal igyekszem teljesen helyesen feltenni a kérdést.
Ennek ellenére a fentebbi kérdésre kérlek válaszoljatok..