Idézet: Dzsordzso - 2012.10.31. 11:30:16 Sajnálatos, hogy van egy ilyen topic és rendeltetés szerűen használom?
Inkabb olvasd el amit irtam, az a sajnalatos, hogy mas hibas kerdesevel akarsz takarozni.
Idézet: Dzsordzso - 2012.10.31. 11:30:16 Most mire jó a fenyegetés?
Ilyen fenyegető lenne egy BB emlékérem?
Idézet: Dzsordzso - 2012.10.31. 11:30:16 Vagy csak beszélek valakivel, akinek amúgy nem sok köze lenne a témához?
Elég régóta figyelem szemmel a kvíz működését ahhoz, hogy rálátásom legyen arra, hogy mit fogadnak el a kvízadminok és mit nem. Ennek ellenére én is futottam már bele olyanba, hogy lepattant egy dedós kérdésem.
Carslorg: Az Andragógia egy tudományág, a felnőttképzés ennek egy része, szelete. Tehát nem mindenki a magyar szót használja a külföldi helyett.
Egyrészt a két mondatod között a látszat ellenére nincs logikai összefüggés, másrészt a spec. értékelés nem azt jelenti, hogy senki nem tudja, hanem azt, hogy egy szűk speciális érdeklődésű ember. Ez egy tipikus szakszó, ami a köznyelvben nem található meg, íly módon a legteljesebb mértékben kimeríti a kapott értékelést.
A célom nekem nem az, hogy panaszkodjak amiért rossz a kérdés és követeljem vissza az LE-t, az lenne a lényeg, hogy legközelebb legalább nézzetek kicsit körül mire mondjátok azt, hogy speciális érdeklődési körhöz tartozik.
Nekünk se az a célunk, hogy beszóljunk neked. Az lenne a lényeg, hogy legalább nézz egy kicsit körül, mire mondod azt, hogy nem speciális kérdés. Meg főleg az, hogy lásd, egy hasonló kérdésre is specet fogsz kapni legközelebb.
Attól, hogy egy értékelőnek nem ez az érdeklődési köre
Hát az az értékelő, aki saját érdeklődési köre alapján itéli meg a kérdéseket, az már rég el lett volna zavarva szerintem. Az értékelés lényege pont az, amit te nem tudsz megtenni a saját kérdéseddel: az objektív itélet.
Tudtommal az is része az itteni mestereknek, hiszen én még csak tanonc vagyok.
Ahhoz viszont elég értelmesnek tűnsz, hogy rájöjj, attól, hogy van bent egy szar kérdés (és nem egy van bent olyan) a tied még nem válik jobbá.