Idézet: Kocos - 2010.08.14. 18:54:30 Ismetelhetonek tul nagy tap lenne.
Monsieur
Nem vitatom el a "tápságát", de ez az egyetlen olyan szegmense a játéknak, amely az adott karakter fejlődésén kívül valamilyen "nagyobb" célt is hivatna szolgálni.
Szerintem, ha valaki kétnaponta képes olyan kérdést feltenni, amely a jelenlegi 250e közé igényességben befér, és még nem szerepelt, ismerjük a kritériumokat na... nos, azelőtt én megemelem a kalapom, és bizony tőle nem sajnálnám se a dukáT, se a Lét. Minden jóval kiszorítasz valami rosszat, tudod hogy mondják. Továbbá, kérdést feltenni mostmár igenis nagyobb kihívás, és a legtöbben már csak legyintenek rá, nem veszik a fáradtságot. Ezek után lehet hogy vennék.
Plusz, már most is megvan hogy miket lehet pörgetni az ismétlősek közül, aki kockul, vagy megszokta, nem fog feltétlenül intellektuice is ringbe szállni, mert nincs rá szüksége.
Persze nem szívügyem, csak jónak hangzik így, ahogy kipattant a fejemből, még akkor is, ha én magam nagy valószínűséggel nem vesződnék vele, mint küldivel, legalábbis nem gyakran. Viszont van néhány tippem hogy mások igen, és olyanok, akiktől szívesen látnék több kérdést.
Ha esetleg láttok rációt a dologban, fel lehet karolni, vagy elég csak az egyik felét:
legyen kivéve az alapküldik közül. Az sok bosszúság mínusz lenne a kis szintű playereknek, a gyors szerverek lakóinak, Crasnak nem kéne átmennie papagájba a write-only fórumozók miatt, stb.
Szerintem.