1. Kérlek pöttöm ribi akkor válaszold meg hogy miről híres München!
2. Tényleg szeretem őket, de ettől függetlenül nem mondhatni hogy noname zenekar.
3. elmúltam 14, cangázni nem megyek mert hazavágtam a kerót
4. még nem codoztam de állítólag jó játék! De CS-zni szeretek!
5. Lehet hogy a lexikális tudásom 0-a, de gondolom neked meg van 18 diplomád és a McDonald's-ban szolgálsz fel minden nap... emellett még mindig anyáddal élsz, és gondolom nem vagy egy szépség királynő aminek következtében, egy kiéhezett baszatlan ribanc vagy!
Javíts ki ha tévedek!
Mire jövök haza....
Akkor a válaszok sorban, mert megérdemled.
Nem vagyok ribi, ha az lennék is kikérném magamnak, bár annyira nem hat meg ha egy magadfajta mondja rám. München sok mindenről híres vagy hírhedt. Nem kell hozzá diploma, vannak kubikus ismerőseim akik műveltebbek pár sokdiplomás embernél is. Ha idemásolod a kérdést a válaszokkal megfogom tudni mondani a kérdező épp mire kiváncsi.
Én is csztem mikor haverok rábeszéltek, de nem hívnak már mert én lőttem mindenkire és ezt nem szerették. 1diplomám van és nem azzal dolgozom, nem nézem le azt sem aki a Mekiben dolgozik nem kevesebb ő sem mástól, becsülöm, hogy dolgozik. Ha nem lenne ez a munkám (gyerekekkel foglalkozom) azt is elvégezném. Nem vagyok szépségkirálynő ezért jó, hogy nem csak ők szexelhetnek.
Bányarémnek sem mondanám magam, ezért nem dolgoztam bányában sem, mert ha az lennék könnyű dolgom lenne, én le a szén meg fel.
De nem tudom a külsőnek mi köze van ahhoz, hogy leírtam a kérdésedről és a megnyilvánulásodról a véleményemet, akik ismernek tudják, hogy még finom is voltam. Let pedig egy végtelenül kedves, udvarias fiatal apuka, én kérem ki azt a stílust ahogy feléje is megnyilvánultál. Szerencsés a felesége.
Mindenkinek köszönöm aki kiállt mellettem bár tudom, hogy ez nem a személyemnek szólt hanem a te stílusodnak. Beho-talin én is szívesen találkoznék veled, vendégem vagy egy pofonra.