Re: Nem fogadták el a kérdésemet. Miért? 2.
441. hozzászólás - 2010.01.31. 13:55:58 (Válasz Mikike1985_1985 #440 hozzászólására.)
441. hozzászólás - 2010.01.31. 13:55:58 (Válasz Mikike1985_1985 #440 hozzászólására.)
Idézet: Mikike1985_1985 - 2010.01.31. 13:45:53
1.: ha ezt pl megkapod 1.-es szinten, nem valószínű, hogy megtalálod rá a választ.
2.: Miklós leírta, hogy a játékból ne tegyünk fel kérdéseket.
3.: Helyesírási hibák is vannak benne.
A rossz kérdések megjelenése: ha nem jelenik meg rossz: igy kezdődött egy kérdés amit kaptam: MilMilyen ..........
Ez a kérdés valamikor régen jó értékelést kapott (valószínűleg valamelyik játékostól) Amelyik kérdés rossz értékelést kap, az nem kerül be az adatbázisba.Awenhai adott egy korrekt választ, de ugyanezt Pietrus válaszára nem mondanám!
egyébiránt nem csak én véleményemre gondoltam de ha csak az én véleményem lenne ez akkor itt egy pár topic üres lenne!
Az én véleméynem meg az, hogy teljesen jogosan dobták vissza a kérdésedet, mertegyébiránt nem csak én véleményemre gondoltam de ha csak az én véleményem lenne ez akkor itt egy pár topic üres lenne!
1.: ha ezt pl megkapod 1.-es szinten, nem valószínű, hogy megtalálod rá a választ.
2.: Miklós leírta, hogy a játékból ne tegyünk fel kérdéseket.
3.: Helyesírási hibák is vannak benne.
mert tudom hogy rendszer csak a csókosoknak engedi de kérem ennyire nyilvánvalóan bundázni(szívatni) a tagokat!
Aha, lebuktál! Szóval te is beho-s dolgozó vagy! (Viccet félretéve, szerintem is azzal szórakoznak az adminok, hogy szándékosan szívatják az embereket, ennél jobb elfoglaltságot nem is tudnék elképzelni. Végül is tényleg ez az érdekekük.)http://vegzetur.wikidot.com/ Itt minden végzeturas kérdésre megtalálod a választ!
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
Pontszám: 4.00