Re: Nem fogadták el a kérdésemet. Miért? 2.
3021. hozzászólás - 2011.08.20. 11:38:10
3021. hozzászólás - 2011.08.20. 11:38:10
Sziasztok !
Hadd kérdezzem meg ! Ez milyen kérdés , ha nem speciális tudást igénylő kérdés !!
Mert erre csak az tudja igazából a választ , aki főleg az ókori hadtudományokat sűrűn olvassa , vagy szereti ! Az emberek kis része szereti az ilyen dolgokat ezért csak kevesen tudják rá a választ, na persze ott vannak az internetes keresők, ha valaki tudni akarja a választ azon megkeresheti, van rá több mint 4 perce !!
Ez az én és a mások kérdésére is érvényes lehetne, de szerintetk már megint nem vagyok egyértelmű!
Hát gondolkodjatok el rajta !
Íme a kérdés és a lehetséges válaszok ! :
Hol szolgáltak hastatusok, princepsek, triariusok?
a makedón nehézlovasságban
az ókori római hadseregben
a bizánci császári testőrségben
a középkori Pápai Állam állandó haderejét alkották
Hadd kérdezzem meg ! Ez milyen kérdés , ha nem speciális tudást igénylő kérdés !!
Mert erre csak az tudja igazából a választ , aki főleg az ókori hadtudományokat sűrűn olvassa , vagy szereti ! Az emberek kis része szereti az ilyen dolgokat ezért csak kevesen tudják rá a választ, na persze ott vannak az internetes keresők, ha valaki tudni akarja a választ azon megkeresheti, van rá több mint 4 perce !!
Ez az én és a mások kérdésére is érvényes lehetne, de szerintetk már megint nem vagyok egyértelmű!
Hát gondolkodjatok el rajta !
Íme a kérdés és a lehetséges válaszok ! :
Hol szolgáltak hastatusok, princepsek, triariusok?
a makedón nehézlovasságban
az ókori római hadseregben
a bizánci császári testőrségben
a középkori Pápai Állam állandó haderejét alkották
Pontszám: 2.33