Ugyan már, kedves Craslorg
Hány kérdést tesznek fel a bolygók holdjaitól kezdve a pókok lábáig ?
Akkor miért van olyan, hogy melyik a legnagyobb tó, legnagyobb kontinens, ország, legkisebb bogár etc.
Írjam oda, hogy:
Piave 170 km
Lagnone 120 km
Po 420 km
Neto 310 km ?
Az az igazság, hogy nem tudom, hogy hogy működik a kérdések kiértékelése.
Nem tudom, hogy mindenféle kétbalkezes is értékelhet, vagy vannak külön megbízott személyek ezzel a feladattal.
De mindegy, mert az értékelések minden esetben teljesen szubjektívek és az határozza meg, hogy az aki kiértékeli, elfogyasztotta-e a reggeli kávéját.
Mindkét esetben a management hibája.
Ha nem megbízott emberek értékelik, akkor mert olyanokra bízzák, akik nem értenek hozzá, ha meg megbízott emberek, akkor Ők nem végzik helyesen az értékelést.
Én, mint fogyasztó, akinek az őskövekért kifizetett pénze működteti a játékot ( ami különben az egyik legjobb, leszámítva azt amiért ezt a levelet írom ) nagyon fel vagyok háborodva a szubjektív kiértékeléseken. Tudom, hogy hiába írok ( de a gőzt le kell vezessem ), mert a kérdések értékelésének problémája nem mai probléma és még nem oldódott meg.
Az, hogy ki, mikor mit állított elő bikaheréből, az elfogadható, de egy olyan kérdés mint a fenti, már nem.
Sokáig nem is írtam kérdést, mert megundorodtam. Ma gondoltam, hogy csak felteszek egy kérdést, hátha változtak a dolgok.
De nem és hiába az egész.
Én a kiértékelések miatt többet nem fogok senkit meghívni, mert nem szeretném, ha egy idő múlva bohócnak néznének.
Ma már egy svájci ismerősömet eltanácsoltam. És nem én vagyok, az egyetlen.
Érdemes lenne elgondolkozni és lemérni, hogy a kérdések helytelen kiértékelése miatt hányan hagyják abba, hányan nem hoznak új játékosokat és ez miatt mekkora bevételtől esik el a játék üzemeltetője.
Itt ezen a linken van még pár gyöngyszem, amit a tisztelt értékelők elfogadtak és újra meg újra lehet találkozni néhányukkal:
http://www.megafileupload.com/en/file/201872/V--gzet--r-docx.html
Lehet lepontozni, de egyáltalán nem érdekel.
Hatásosabb lenne alaposabban megvizsgálni és tenni valamit a jelenség ellen.
Nem várok választ, mert úgyis hiába írtam és a válasz is az lenne.
Tisztelettel,
Settlers