Re: Nem fogadták el a kérdésemet. Miért? 2.
1821. hozzászólás - 2010.09.16. 19:21:13 (Válasz Picok #1814 hozzászólására.)
1821. hozzászólás - 2010.09.16. 19:21:13 (Válasz Picok #1814 hozzászólására.)
Idézet: Picok - 2010.09.16. 17:17:02
A helyesirasi indok azt hivatott jelezni, hogy a kerdes jo, de javitast igenyel. *
Jelen esetben Semelyikkel ertek egyet sztem is az eldontendo kerdest kene atfogalmazni nem eldontendore.
* Allitolag egyes kvizadminok a legpocsekabb helyesirasu de amugy sem megfelelo kerdeseket is helyesirassal utasitjak el, hogy felhivjak a kerdezo figyelmet, hogy elobb valami minimalis szintu helyesirast sajatitsanak el (vagy wordozzenek ossze) ahhoz, hogy normalis ertekelest kapjanak. Persze nincs ra bizonyitakom.
Szerintem olvasd el alaposan, és látni fogod, hogy az eldöntendő kérdésre megfelelő válaszok vannak, indoklással kiegészítve, mint ez a kvízt értékelő játékvezető is helyesen észrevette. Ha nem így lenne, akkor nem helyesírási hibával, hanem az irreleváns válaszok miatt utasította volna el.
A helyesirasi indok azt hivatott jelezni, hogy a kerdes jo, de javitast igenyel. *
Jelen esetben Semelyikkel ertek egyet sztem is az eldontendo kerdest kene atfogalmazni nem eldontendore.
* Allitolag egyes kvizadminok a legpocsekabb helyesirasu de amugy sem megfelelo kerdeseket is helyesirassal utasitjak el, hogy felhivjak a kerdezo figyelmet, hogy elobb valami minimalis szintu helyesirast sajatitsanak el (vagy wordozzenek ossze) ahhoz, hogy normalis ertekelest kapjanak. Persze nincs ra bizonyitakom.
Pontszám: 6.83