Idézet: Gugamboo - 2010.05.31. 21:21:03 Nem teszem fel újra és a topic-ba sem írom be, már nem is érdekel, netikettet nem sértettem, sem más illemszabály dolgot nem hágtam át, vétettem egy kicsit a helyesírás szabályainak, azért nincs értelme újra feltenni, hogy aztmondják rá, nem való ide ez a kérdés, mert speckó érdeklődés, meg ilyenek kellenek hozzá.
Tudjátok mi volt még durva, a bátyám feltett egy fantasy -val kapcsoltatos kérdést (Raymond E. Fiest egy regényével kapcsolatban) és őneki ezzel a speciális érdeklődési körös maszlaggal dobták vissza a kérdését. Hát, ha itt nem lehet ilyen kérdést feltenni, akkor hol?
Na, de mindegy.
Léptem.
Sziasztok.
Ok, ne tedd fel. Igaz, hogy a helyesírással az értékelő azt jelezte, hogy ha javítva felteszed elfogadják., de ez már értelmezési dolog, ennyire tényleg ne merülj bele.
Ha meg a bátyád eg Feist regénybe kérdezett bele az ugyanúgy speciális, mint majdnem bármely más regény részletébe való kérdezés, de gondolom ezt is elolvastad már itt a fórumon, hiszen anélkül, hogy az ember utána jár dolgoknak, csak nem reklamál az adott dolgokkal kapcsolatban...