Re: Kvíz - Nem fogadták el a kérdésemet. Miért?
8221. hozzászólás - 2009.10.20. 14:45:10 (Válasz HoGo #8217 hozzászólására.)
8221. hozzászólás - 2009.10.20. 14:45:10 (Válasz HoGo #8217 hozzászólására.)
Ha nekem kéne ítélnem akkor érdektelen lexikális kapna New Yorkos kérdésed. Még akkor is ha ott van Washington, amit én biztosan beletennék zavarásként (és ami ugye a nyugati parton van).
Idézet: HoGo - 2009.10.20. 14:29:37
Az a maradék 0,1% abból ered, hogy nem egy értékelő van (ha jól emlékszem valaki itt olyan tíz körüli számot mondott), akik között lehet különbség. De az első (Kereskedelem) kérdésedet ez akkor sem magyarázza. Ilyet még én is szórtam ki anno tavaly speciálissal (akkor még játékosok is értékelhettek...) Mondom a rendszerben lehet a hiba.
Mellesleg én sem viszem túlzásba a kérdezgetést, 9-9 es állással vagyok (sajna ezekben benne van az a 7 darab 25%-n kiesett kérdés is.) 6849 helyes válasz után.
Csak ötletre várok.
Idézet: HoGo - 2009.10.20. 14:29:37
Az előző hozzászólásommal csak arra szerettem volna utalni (cinikusan ), hogy a kérdések értékelésénél úgy tűnik nagyobb szerepe van az értékelő kedvének mint a tartalomnak.
99.9%ra nem így van.Az a maradék 0,1% abból ered, hogy nem egy értékelő van (ha jól emlékszem valaki itt olyan tíz körüli számot mondott), akik között lehet különbség. De az első (Kereskedelem) kérdésedet ez akkor sem magyarázza. Ilyet még én is szórtam ki anno tavaly speciálissal (akkor még játékosok is értékelhettek...) Mondom a rendszerben lehet a hiba.
Mellesleg én sem viszem túlzásba a kérdezgetést, 9-9 es állással vagyok (sajna ezekben benne van az a 7 darab 25%-n kiesett kérdés is.) 6849 helyes válasz után.
Csak ötletre várok.
Engem nem lehet elképzelni... Engem ki kell próbálni...
Kvízkérdés feltevése előtt ajánlott végigolvasni ezt.
Kvízkérdés feltevése előtt ajánlott végigolvasni ezt.
Pontszám: 7.22