Idézet: Typhoon - 2009.01.18. 10:56:14
Ez a topik arrol szol, hogy miert lett rosszra ertekelve a kerdesed. Erre a valaszt megkaptad, az egyszemelyes kereszteshadjaratodat innentol nem itt kene folytatni.
Na akkor beidézem amit nemrég írtam.
"Ebbe az egészbe az a szomorú, hogy én békésen játszottam tegnap este senkit nem piszkáltam, nem okítottam ki. Egy teljesen jó kérdésembe többen belekötöttek és most én vagyok közellenségként kezelve, mert nem hagyom szó nélkül ha a számba s*z*a*r*n*a*k.
És ez az ami titeket minősít és nem engem.
"
Itt nem én folytatok keresztes hadjáratot hanem Te.
Van 2-3 ember köztük Te vagy az egyik aki elküld mindenkit "melegebb éghajlatra" aki nem fér bele a világnézetedbe.
Én pontosan az ilyen brusztolások miatt nem fórumozok szinte semmit, mert én csak a nyugodt játékot szeretném folytatni.
Azt hittem pár órája lezártuk a témát, erre Te megint előhozod.
Inkább gondolkodj el azon, hogy én mindenkivel jóba vagyok, még veletek is, csak Ti 3-an 4-en ugattok le mindenkit. És most nem tetszik, hogy emberedre akadtál, aki nem esik hasra a bölcsességed elött.
Na még egyszer:
Én csak békésen akarok játszani, és ha bárki beleköt abba, hogy nem annyi kérdőjelet teszek amennyit kell akkor azt piszkálásnak veszem és azt nem hagyom szó nélkül.
(Amúgy ha nem vetted volna észre Miklósnak ez a vezérelve, hogy a karakterek és játékosok minél nagyobbat brusztoljanak egymással addig se haladnak előre, ergo nem kell annyit programozni, ergo ugyanaz a dolog több pénzt hoz. Ezt még több mint 10 éve a Kondorban el is ismerte, persze szigorúan 4 szem közt, mi meg beszopjuk a hülyeségét és egymással acsarkodunk.)