Re: Kvíz - Nem fogadták el a kérdésemet. Miért?
6821. hozzászólás - 2009.08.06. 09:44:43 (Válasz K1k1k1 #6819 hozzászólására.)
6821. hozzászólás - 2009.08.06. 09:44:43 (Válasz K1k1k1 #6819 hozzászólására.)
Idézet: K1k1k1 - 2009.08.06. 09:34:04
Sztem ez erdektelen lexikalis tudas, mert par ev mulva nem fogod tudni fejbol, hogy 2009-ben milyen volt az osszetetele a parlamentnek pont 2009-ben.
Masreszt az ilyen kerdest nem ugy tesszuk fel, hogy ki nem tagja a paramentnek jelenleg (arrol nem is beszelve, hogy 2009-nek meg nincs vege), hanem peldaul igy:
Melyik politikus nem szerzett mandatumot a 2006-os magyarorszagi orszaggyulesi valasztasokon?
De csak a minta miatt mondom a kerdes egyebkent nem jo.
Üdv!
Melyik politikus nem tagja jelenleg a parlamentnek(2009)?
Deutsch Tamás
Bajnai Gordon
Göncz Árpád
Dávid Ibolya
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Hol a helyesírási hiba???
Melyik politikus nem tagja jelenleg a parlamentnek(2009)?
Deutsch Tamás
Bajnai Gordon
Göncz Árpád
Dávid Ibolya
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Hol a helyesírási hiba???
Sztem ez erdektelen lexikalis tudas, mert par ev mulva nem fogod tudni fejbol, hogy 2009-ben milyen volt az osszetetele a parlamentnek pont 2009-ben.
Masreszt az ilyen kerdest nem ugy tesszuk fel, hogy ki nem tagja a paramentnek jelenleg (arrol nem is beszelve, hogy 2009-nek meg nincs vege), hanem peldaul igy:
Melyik politikus nem szerzett mandatumot a 2006-os magyarorszagi orszaggyulesi valasztasokon?
De csak a minta miatt mondom a kerdes egyebkent nem jo.
Pontszám: 3

...

?...vagy egyformán ítéltek vagy sehogy...szerintem..de én nem ítélkezem...csak mondom hogy ennek így kellene történnie...egyszerű vélemény...és most megmondom a frankót szerintem ha valaki feltesz egy rossz kérdést akkor, hajrá dobjátok vissza...de mindeggyiket..még a lexikálisokat is..mert igazság szerint nálam nincs rossz kérdés opció, és ha nem adok választ akkor visszadobja ugyanazt...persze most csak azért vagyok mérges mert ezt pont nem tudtam
...persze most nem kötekedni akartam..sőt elismerem tényleg helyesen döntöttetek hogy az enyémet visszadobtátok... gagyi volt.. de annyi gagyi van... és ne érezze senki azt hogy becsmérlem a munkáját...valószínűnek tartom hogy én sokkal rosszabbul végezném...ez csak egyszerű szőrszálhasogatás...
....