Idézet: Sophiehun - 2009.01.03. 21:58:38 Mondom, itt aztán lehetne törölni is ezt a fórum topikot. Semmit nem számít az amit ide írna bárki is. Az pedig, hogy engem leszólsz biztosan azért teszed, mert annyira ismersz engem. Gondoltam, amit "elsőnek" hallok a tévéében nem lesz gond és tudni fogják sokan.
De igazából jó lesz nektek az 1+1=2 típusú kérdés is.
Sajnálom, ha megmozgattam volna az IQ-ját pár embernek, ígérem többet nem fogom!
Fura, hogy ezzel szerinted igénytelen vagyok, de legyen, mert így meglesz a lelki békéd, kedves Sir NY.
Kedves Dell: neked pedig ismétlem nem dohányzom. Biztosan köompetens vagy itt a fórumon, ha még nyomon se követed az eseményeket.
Elnézést, hogy ennyi idő elteltével írok, de most olvasom végig a topicot.
Kedves Sophiehun.
Az, hogy te épp aktuálisan nézted valamelyik magyar csatornán az adott csatorna hiradóját, nem jelenti azt, hogy az itt játszók nagy része is nézte. A kérdésed egy éppen bevezetett dologról szól, amire 2-3 hét múlva már csak a határőrök és a csempészek fognak emlékezni. Ráadásul magyarország teljes lakosságának mintegy 15-20 %-a, aki hiradókat néz (nem mindenki ugyanazt), emellett az itt játszóknál ez az arány maximum a 3 %-át jelenti (általában híradót a 30 fölötti korosztály néz, legalábbis jóval nagyobb a nézettsége a körükben).
Mindamellett a kérdésed valóban nem általános műveltségűnek számít, sőt, igen messze van tőle. Mások által benn hagyott rosszabb kérdésekre hivatkozni, hogy "Ha az benn maradhatott, akkor ez miért nem?" elég gyerekes.
A minap torlódtunk a Csörsz utcában Budapesten, ahol a közepe az utcának meg volt bontva (az aszfaltréteg nem volt ott, csak keményre döngölt föld). Persze el volt kerítve részben, hogy ne oda parkoljanak. Végig kocsik parkoltak ezen a vonalon, mikoris az egyik éppen felszabaduló helyre beállt egy újabb autós. Pechére pont egy rendőrautó fékezett mellette és rákérdezet, miért áll tilosba. Az illető válasza:
- De hát mindenki ideállt!
Mire a rend biztos őre (teljesen jogosan):
- Ha többen birkák, akkor nekem is annak kell lennem?
Remélem érted, mire akarok kilyukadni.
Szóval összefoglalva az adott kérdésed nem való semmilyen kvízbe, maximum a VÁM és Pénzügyőrségnél dolgozó emberek munkához szükséges vizsgájába.