Idézet: Craslorg - 2009.01.20. 21:49:27 A KISS-re vonatkozó kérdést én biztos visszadobtam, azaz engem lehet szidni vele kapcsolatban, sőt az F1-et is.
A kérdéseket nem az alapján értékelem, hogy a googleben meglelhető-e a válasz 5 perc alatt. Mindegyikre meglelhető. A KISS, mint zenekar még ismerhető, de egy konkrét számcímre rákérdezni... elég messze van az általános műveltségtől. (Megjegyzem a KISS-t még kedveltem is a 80-as évek végén, mikor megismertem őket. Nem rég amúgy adtak egy jó kis koncertet, szóval nem emiatt dobtam vissza.)
Ha azt kérdezed, hogy "4 tagú rockegyüttes, akik már 30 éve színpadon vannak és jellegzetességük a teljesen színesre festett arc, kik ők?", tuti átengedem. Legalábbis én. Ebben van egy érdekes rész, ami miatt már beugorhat az idősebbeknek, a fiatalabbak meg kíváncsiak lehetnek.
Hmm azért köszönöm a választ bár teljesen nem értek egyet vele. Reális dolog az általános műveltség szerintem minden viszonyíthatóság kérdése. Ki miben.
legközelebb többet agyalok rajta bár ennél egyszerűbbet nem tudtam kitalálni... sajnos már túl kevés lehetőséget látok...
De ha olyat látok 3 szor egy 20 as kvízpackban hogy Melyik nem Ian watson regénye?akkor a falra mászok mert ez így marha igazságtalan léynegében ugyanolyan stílusú kérdés mivel az sem általános műveltség mint pl az egri csillagok.