Idézet: winnie - 2009.01.04. 12:20:40 Idézet: Kölök - 2009.01.04. 12:14:28 Hol halt meg Márai Sándor író?
Kassa
Budapest
San Diego x
Locarno
Erdektelen lexikalis tudas ertekelest kapott.
Az illetö a modern magyar irodalom egyik vezetö alakja volt.
Ilyen alapon kerem az összes amerikai focira, jegkorongmerközesre, kit-fejelt-le-Zidane-ra, hol-jatszik-Gazsi-2009-ben-re vonatkozo kerdest, valamint pl. Petöfi születesei helyere vonatkozo kerdest törölni es a feltevöit szintén ijesztö figyelmeztetesekkel traktalni, miszerint ha ez igy megy tovabb, nem tehet fel több kerdest.
köszönettel
Barany Peter
ezzel nem tudom, hogy mi a gondod. attól, hogy valaki nagy író, még nem feltétlenül kell ismerni a halála színhelyét. vagy a születási évszámát. vagy a kedvenc ételét. esetleg, ha 3 magyar és 1 amerikai város lett volna, akkor bekapcsol az a tudás, miszerint nem itthon halt meg, de egy visszautasított kérdésnél nem besértődni és a szomszéd tehenet kell dögleszteni, hanem magadban is keresni a hibát:) mert egyébként visszatetsző a panasz. (a panaszok, miszerint mi minden kerül át a rostán igazak persze, de az értékelő emberek randomok.)
Nem sértődöm meg, csak meglepett. Benyomja az ember a keresőbe, hogy "Márai" és a wiki fejlécben ott a keresett adat.
Amely azért érdekesség, mert az illető nem magától ment, hanem muszáj volt neki, mint sok más embernek akkoriban. Mellesleg ettől még nagy író maradt, s nem baj, ha emlékszünk arra, hogy voltak erre vacakabb idők is, mint a mai. Ez se durvább kérdés, mint a "8X4X6 deciméteres akváriumba, melynek falvastagsága 2 cm, belefér-e 80 liter víz" című gyöngyszem, amelyet már átengedett a nagyérdemű.
S ha én veszem a fáradságot és végignyálazom a google-t minden rohadt foci-hoki-forma 1-és társai után, miért ne tehetnék ezzel az egészen egyszerűen és magyarul! lenyomozható kérdéssel a népek?
Valamint miért silányítsam egyszerű balgombklikkeléssé a feladatot azzal, hogy egyértelmű három hülyeséget írok a megfejtés mellé? Attól feladat a kvíz, hogy mozdít valamit az agysejteken.
A vigyori jelzi, nem vagyok agresszív, csak értetlenkedem.
A nagy sikerre való tekintettel kiadták a Gyűrűk Ura c. film könyvvátozatát is! Sőt, állítólag a Passió lesz a következő!