Re: Kvíz - Nem fogadták el a kérdésemet. Miért?
2481. hozzászólás - 2009.03.13. 10:40:28 (Válasz Driver41 #2479 hozzászólására.)
2481. hozzászólás - 2009.03.13. 10:40:28 (Válasz Driver41 #2479 hozzászólására.)
Szerintem ezt pont nem egy tizenéves értékelte mert akkor most el lenne fogadva. 

Vannak olyan zebrák, akik a rács mögé is beállnak, hogy fehér lónak lássák őket.
Néha olvassátok el amit írtatok és gondoljátok végig az emberiség hálás lesz érte.
Néha olvassátok el amit írtatok és gondoljátok végig az emberiség hálás lesz érte.
Pontszám: 5

Néha-sajnos egyre gyakrabban-találkozok olyan elfogadott kérdésekkel,amit legszivesebben meg sem válaszolnék,akkora primitívség....Meg kéne fontolniuk a szerkesztőknek,üzemeltetőknek ezt a szinvonal-romboló megoldást... 

A lényeg azért mert mások primitív kérdést tesznek fel, vagy a válaszok azok, attól még neked, nekem akárkinek aki játszik nem kell azt tenni. Tessék gondolkozni és feltenni egy érdekes és színvonalas kérdést ahogy te is fogalmaztál. Ez a boszorkányos szerintem nem az, persze lehet erről vitázni de felesleges. Azzal, hogy kimásolod a rossz kérdéseket nem hiszem, hogy sok időt vesztesz és ezáltal segítesz abban, hogy igenis tényleg csak a színvonalas kérdések maradjanak meg. Még mindíg nem mentség a mások által feltett rossz kérdés arra, hogy itt példálózzunk vele. Vagy megpróbálsz tenni ellene vagy elfogadod, hogy mások tesznek ellene és persze minél kevesebb ember akar változtatni annál lassabb is a változás.