Re: Kvíz - Nem fogadták el a kérdésemet. Miért?
5481. hozzászólás - 2009.06.14. 11:57:04
5481. hozzászólás - 2009.06.14. 11:57:04
Nekem is tele van a hócipőm az értékelőkkel. Már sokadik kérdésemet utasítják el különböző indokkal. Lehet, hogy ki kellene írni, hogy ne tegyetek fel több kérdést mert úgyis el lesz utasítva. Pl. a legutolsó kérdésem:
Hogyan lehet az angol billentyűzeten a "@" karaktert bevinni a számítógépbe?
Alt Gr + v
Shift + 2
Alt + v
Ctrl + 6
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésed az értékelők szerint túl könnyű, vagy számtan feladat volt.
A "Hány lába van a lónak ?" el lett fogadva akkor ez mitől könnyű (mert mondjuk nem "számtan feladat")? Azért kíváncsi lennék, hogy 10 emberből aki magyar billentyűzetet használ kapásból hányan vágnák rá a helyes megoldást. Ugyanakkor hasznos tudást is tartalmaz, mert a neten több olyan oldallal találkoztam amely átváltja a beviteli billentyűzetet angolra és elég nehéz a mail címet beírni. Azelőtt meg érdektelen lexikális tudás miatt lett elutasítva a kérdésem én meg folyamatosan kapom az idióta focis - évszámos kérdéseket. Számomra a focis kérdés az érdektelen. Az évszámos meg nem megengedett. Jó vannak olyan évszámok amit érdemes tudni, de azt nem, hogy az akármelyik focista mikor mit csinált.
Üdv.
Cerberos
Hogyan lehet az angol billentyűzeten a "@" karaktert bevinni a számítógépbe?
Alt Gr + v
Shift + 2
Alt + v
Ctrl + 6
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésed az értékelők szerint túl könnyű, vagy számtan feladat volt.
A "Hány lába van a lónak ?" el lett fogadva akkor ez mitől könnyű (mert mondjuk nem "számtan feladat")? Azért kíváncsi lennék, hogy 10 emberből aki magyar billentyűzetet használ kapásból hányan vágnák rá a helyes megoldást. Ugyanakkor hasznos tudást is tartalmaz, mert a neten több olyan oldallal találkoztam amely átváltja a beviteli billentyűzetet angolra és elég nehéz a mail címet beírni. Azelőtt meg érdektelen lexikális tudás miatt lett elutasítva a kérdésem én meg folyamatosan kapom az idióta focis - évszámos kérdéseket. Számomra a focis kérdés az érdektelen. Az évszámos meg nem megengedett. Jó vannak olyan évszámok amit érdemes tudni, de azt nem, hogy az akármelyik focista mikor mit csinált.
Üdv.
Cerberos
Pontszám: 5