Idézet: Craslorg - 2009.05.10. 06:19:26 Idézet: Masuda - 2009.05.10. 00:13:19 Gyerekek!
Kezdem sokalni az elutasításokat.
"Mi NEM a Microsoft Exchange?
A Microsoft Outlook kliens program szerver oldali párja.
USA-beli pénzváltó hálózat.
Levelező szerver.
Csoportmunkát támogató szoftver.
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ."
B+, akinek ez speciális érdeklődésű réteg, arra most tudnék mondani pár keresetlen szót.
Azt hiszem vagy a "hány törpével barátkozik Hófehérke" szintű 40 IQ-s kérdések jönnek tőlem, vagy hagyom a francba ezt a játékot, mivel az IQ átlag a szobahőmérséklet felé tendál, és ezt egyre rosszabbul tűröm. Sorry.
Na további jó játékot!
És szerinted melyik a helyes válasz? Csak mert az Exchange elég összetett. Egy laikus lazán ráhúzhatja a
- A Microsoft Outlook kliens program szerver oldali párja.
- Levelező szerver.
válaszokra egyaránt?
Másrészt sajnos nincs reklám menüpont, gondolom ezt választotta volna az értékelő, ha teheti. Aki laikus, márpedig sokan vannak, lazán veri ilyenkor a virtuálisan a kérdésfeltevő fejét a falba.
Tedd fel a 40 IQ-s kérdést nyugodtan, akár többet is. Ha jól tusom 4-5 azonnali törölni után abszolút lemondhatsz a kérdésfeltevési jogodról.
Craslorg!
1. A kérdés az volt, hogy melyik NEM igaz (= három jó válasz van); egy kicsit figyelmesebben olvass légy szi!
2. Az Exchange a vállalati világ egyik legelterjedtebb levelezőrendszere, szerintem nem kell neki reklám.
3. Olyanokat írtam jó válasznak, amit kb 10 mp alatt ki lehet google-zni.
UI: azért, mert valaki Linux vagy M$ hívő, még nem kellene kapásból lehúzni a neki nem tetsző világgal kapcsolatos kérdéseket, ha azokat amúgy egy pici ügyességgel meg lehet válaszolni.
Én azt gondolom, hogy ha valakit érdekel az informatika, akkor ismerje meg mind a két világot!
Én azt teszem.
Üdv!