Könyörgöm ilyen nincs 3napon belül 5kérdésemet dobták vissza
de nem az a cink hanem az h énnél értelmetlenebbb és szerencsétlennnebb kérdést fogadnak el
(tisztelet a kivételnek) komolyan akik az én kérdéseimet értékelik azok vagy harry pottert vagy barátok köztöt néznek 0-24óráig és közbe wow-oznak és azt sem tudják mi az h élet
ezeket raktam föl sztem nem nagy dolog de ha igen sajnálom biztos én vok a hülye
1)
Ki nem szerepel a NARUTO című mesében?
Naruto
Neji
Sasuke
Robin Hood
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
2)
Kinek nincs szuperereje a felsoroltak közül?
pókember
superman
batman
zöld lámpás
tKinek nincs szuperereje a felsoroltak közül?
pókember
superman
batman
zöld lámpás
na jo talán elhiszem h batmannak az a képessége h átlagon felüli a gondolkodása de könyörgöm ez nem olyan nehéz vagy csak én nézek tul kevés mesét????
3)
Milyen technika nincs a Naruto-ba(mese)?
ninjutsu
genjutsu
taijutsu
gamejutsu
és akkor olyat válaszol h lexikális amikor csomo narutós kérdést kapok
na jo aki nézi az biztos tudja a választ mint én de könyörgöm amikor harry potter meg ehhez hasonlo kérdéseket kapok akkor mi van???én utálom harry pottert honnan tudjam h mikor kivel hol és mikor mit csinál???? mind1
meg a másik h aki kicsit is tévét néz vagy vmi kicsit tájékozottt vagy nem??? mert amikor felteszem azt h kinyerte a konfederácios kupát és rányomja h lexikális meg minden tv-be az megy h ronaldo hova igazolt és akkor lexi amikor én olyan focis kérdéseket kapok amire simán nyomhatnák h lexikális mert még arra is lusta h elolvassa vagy odairom h ha nagyon lusta vagy otta wiki de még azt sem teszi meg hanem ö megnyomja h lexikális tehát .....
elnézést ha vkit ezzel megbántotttam de nem azoknak szántam aki normálisan játszik ezzel a játékkal....