A bajonett a fegyver (puska) elejére csatolható kés. Használható konzervnyitóként, körömpucolóként, vagy a tokkal együtt lehet belőle drótvágó is akár. De elsődlegesen fegyverről van szó.
Más:
A Tin Ninják című rajfilmben mennyi teknőc van?
3
2
4
1
Pléh Ninják... LOL
Az 1526-s mohácsi csata utáni menekülésben hol fulladt meg II. Lajos király?
nem fulladt meg
a Dunában
a Tiszában
a megáradt Csele-patakban
A kérdés elolvasása után a már szerepeltre gondoltam, mint besorolás, az első válasz után rossz válaszokat kapott.
Melyik piacon vásárolhatod meg Napóleon gyerekkori koponyáját?
Fáy utcai piac
Orczy téri piac
Kőbányai Bazár
Egyiken sem, mert Napoleon túlélte a gyerekkorát
Szerintem, ha van rá igény, beszerzik. Lengyelországban kérdezte meg az egyik ismerősöm, hogy teve van-e eladó. Erre az eladó azt mondta, hogy jöjjön vissza két hét múlva. A vicc az egészben, hogy Ő komolyan gondolta.
Melyik nem fogkrém-márka?
Colgate
Citizen
Sensodyne
Amodent
És ha a Citizen managerei rájönnek, hogy az emberek látják a visszatükröződő órájukban a rossz fogukat, akkor jön egy brutális profilváltás/bővítés és a kérdés értelmetlenné válik. Vagy ahogyan azt az egyik haverom fogalmazta meg, már csak az Aquafresh nem gyárt CD-ket, de ez idővel változhat.
Milyen tipusu könyveket irt Sven Hassel?
horro
kaland
háborús
fantázia
Ha a többiek, és a kvízadminok is úgy gondolják, akkor visszakapod helyesírással, és majd utána jogosan megkapod a speciálist. Szemét vagyok?
Mi az feldobod zöld, leesik piros?
dinnye
alma
talpad
tojás
Az 1986. április 26-án történt csernobili erőművi ipari baleset után mikor állították le véglegesen az újraindított erőműt?
1987-ben.
2000-ben.
1990-ben.
2008-ban.
Akkora felüdülés volt ez a kérdés, hogy a pontokat csak most vettem észre.
Hány pettyecskéje van a katicabogárnak?
9
8
6
7
Nem minden katicabogárkának van ugyanannyi pettecskéje Kedveském.
Ha egy versenyen megelőzöd a 2.-at hányadik helyezett leszel ?
4.
2.
3.
1.
n+1. klón ez most szóközkérdőjellel.