Idézet: ArkAngyal75 - 2009.05.22. 00:32:20 Szerintem te nem tudod, mit jelentenek azok a kifogások, amiket emelni lehet egy kérdéssel kapcsolatban. Az érdektelen lexikai tudás azt jelenti, hogy az ismeret teljesen fölösleges, nem várható el, hogy az emberek tudják, vagy megjegyezzék. Ezek a jelentéktelen sorozatok például pont ilyenek. Tökéletesen érdektelen, hogy ki játszik bennük, hány évadjuk volt, ki volt a magyar hangja, mi a címe, ki rendezte, vagy bármi ezekkel kapcsolatban. Ez akkor is igaz, ha történetesen akár te, akár én, vagy bárki élvezi és megnézi őket. Itt nem arról van szó, hogy neked tetszik-e valami. Az autók típusai szintén olyan kérdéskör, amit teljesen fölösleges tudni, abszolút használhatatlan tudás, hogy a BMW-nek milyen típusú autói vannak.
Amikor arról beszélünk, hogy egy ember művelt, akkor nem arra gondolunk, hogy ilyeneket tud. Ezeknek utánanézni is kár, szerintem ilyen témában azok sem használnak guglit, akik egyébként veszik a fáradságot és ha valamit nem tudnak, akkor kikeresik. Ezek a kérdések inkább fárasztóak. Azt javaslom, használd a lemondás gombot, te se fogsz idegeskedni, hogy rossznak értékelik a kérdéseidet és mi se azon, hogy már megint ilyeneket kérdez valaki. Köszönöm.
Ezt biztosan ebbe a topikba szántad? Mert ha igen akkor magyarázd meg, hogy kinek és miért írtad. Ezzel ugyanis senki sincs tisztában rajtad kívül.