Re: Kvíz 3.
6921. hozzászólás - 2009.05.18. 23:01:53 (Válasz DragoonHUN #6911 hozzászólására.)
6921. hozzászólás - 2009.05.18. 23:01:53 (Válasz DragoonHUN #6911 hozzászólására.)
Idézet: DragoonHUN - 2009.05.18. 18:53:24
Melyik könyvet írta Clive Barker?
Korbács*
Cujo
A gyűrűk ura
Hetvenhét magyar népmese
Na hát ilyen íróról se hallottam még.....biztos annyira híres is
Ha az író annyira nem is ismert szerinted (bár azért a Jericho elég ismert), de azért a többi könyv az. Cujo - Stephen King, Hetvenhét magyar népmese - Illyés Gyula, róluk gondolom hallottál.
Ki a Metallica énekese?
Dave Mustaine
James Hetfield*
Matthew Barlow
Bruce Dickinson
biztos hogy van aki ismeri és szereti a Metallicát....deee..szerintem a játékosok 70-80%-a nem...
én spec. Linkin Park fan vagyok...lehet hülye rockernek nevezni:) (egyébként a disco-zenét se utálom kifejezetten )
Ezt pedig bocs, de nem lehet kihagyni. Metallica alapkérdés ellen tiltakozol ilyen nevekkel? Akkor hülyének lehet nevezni, de rockernek nem
Dave Mustaine - korai Metallica/Megadeth
Matthew Barlow - Iced Earth
Bruce Dickinson - Iron Maiden
Melyik könyvet írta Clive Barker?
Korbács*
Cujo
A gyűrűk ura
Hetvenhét magyar népmese
Na hát ilyen íróról se hallottam még.....biztos annyira híres is
Ha az író annyira nem is ismert szerinted (bár azért a Jericho elég ismert), de azért a többi könyv az. Cujo - Stephen King, Hetvenhét magyar népmese - Illyés Gyula, róluk gondolom hallottál.
Ki a Metallica énekese?
Dave Mustaine
James Hetfield*
Matthew Barlow
Bruce Dickinson
biztos hogy van aki ismeri és szereti a Metallicát....deee..szerintem a játékosok 70-80%-a nem...
én spec. Linkin Park fan vagyok...lehet hülye rockernek nevezni:) (egyébként a disco-zenét se utálom kifejezetten )
Ezt pedig bocs, de nem lehet kihagyni. Metallica alapkérdés ellen tiltakozol ilyen nevekkel? Akkor hülyének lehet nevezni, de rockernek nem
Dave Mustaine - korai Metallica/Megadeth
Matthew Barlow - Iced Earth
Bruce Dickinson - Iron Maiden
v1 - standby
v2 - Al'LanMandragoran, Vörös Sherwood
v3 - Shaidar Haran, » Ω «
v5 - Biorobot, Tébolyult Mágusok
v2 - Al'LanMandragoran, Vörös Sherwood
v3 - Shaidar Haran, » Ω «
v5 - Biorobot, Tébolyult Mágusok
Pontszám: 5