Azok után, hogy a második hozzászólásodban hatalmas hozzáértésről és tenni akarásról tettél tanúbizonyságot ami a kvízrendszer javítását illeti, és ennek kapcsán a billentyűidet nekem címezve koptattad, engedtessék meg nekem, hogy összeolvassam a mondandódat.
Az ominózus hsz lényege:
Idézet: Toshiro - 2009.05.05. 22:38:07
Amúgy meg a horgászatos szuper hsz-ed alapján nem is problémázok tovább, belenyugszom, hogy debil kérdésekre adott ócska válaszokat is lehet "jó"-nak minősíteni, aztán küzdhet ellene a kevésbé értő nép, hogy töröljék már.
Idézet: Awenhai - 2009.05.05. 19:16:49 Szervusztok!
A mai legbosszantóbb hibás kérdése:
Mi volt a Trafalgari csata?
Nem volt ilyen!
Ez a bkv-s "villamosfutás" egy másik, kevéssé ismert neve
A dicső angol flotta tönkreverte a francia hajóhadat
A román bányászok ütközete az albán reaktormérnökökkel
Idióta válaszok, és tagadás, törlendő.
Idézet: Toshiro - 2009.05.05. 22:54:43
Re: Kvíz 3.
6180. hozzászólás - 2009.05.05. 22:54:43 (Válasz Awenhai #6164 hozzászólására.)
Ezt én tettem fel... Kb miután megkérdeztem, ki volt Hadik András; de hát a google megnyitása (és amúgy is elemi műveltség) helyett kaptam egy speciális-t.
Ez simán átment. Amúgy meg benne van a helyes válasz, válaszd ki.
Szomorú, ha nem megy...
Az első hsz-eddel még sok tekintetben egyet is értenék. De! Amíg magad is kihasználod, hogy debil kérdésekre adott ócska válaszokra is lehet "jó" minősítést kapni, és nem te próbálod emelni a kérdések színvonalát, hanem te süllyedsz le a béka segge alá; mindezt pár rongyos LE miatt, egy visszadobott kérdés után, és még fel is vállalod nyíltan; addig semmilyen jogalapod nincs rá, hogy olyanokról alkoss véleményt egy-két kiragadott mondat alapján, akik tevékenyen részt vesznek a kvíz minőségének folyamatos javításában. Legyen az akár a jv, akár bármelyik olyan játékos aki nem a saját kérdése miatt jön ide panaszkodni.