Konkrétan bebizonyítom, mennyire primitív vagy, mert értelmezni se tudod a kérdéseket!
Másfelől a kérdéseid elég primitívek, akármennyire is burkolod hosszú mondatokba:
-Éppen üres lett a 60 alma kapacitású kosaram melyből egyszerre három almát tudok megfogni. Hányszor kell markolnom, hogy üres legyen a kosaram? 47.92%
60/3=?
Éppen üres lett, azaz nincs benne alma, azaz nem tudsz kivenni egyet sem tehát 0!
-Ha egy hajó merülési mélysége 6 méter, és az öböl vízmélysége, ahol a szárazdokkban áll 9 méter akkor milyen mélyen merül vízbe a hajó? 10%
Mennyibe kerül a háromgarasos kenyér?
A SZÁRAZ dokk-ban nincs alapvetően víz, attól száraz...
-Amennyiben egy zsemle 27 Ft a boltban, akkor mennyi kp-t gomboltak le rólam a kasszánál optimális esetben, ha csak 7db zsemlét fizettem ki? 15%
7*27=?, aztán mivel fizethetsz készpénzzel, ahol kerekítenek és bankkártyával is, ahol nem, több jó válasz is lehetséges.
"kp-t gombolnak" Azaz egyértelműen kp-val fizetsz azaz 7*25=175 Huf
-Ha egy étteremben 17 asztal és asztalonként 6 szék, valamint minden bútornak 4 lába van, akkor a betévedő vendég max. hány lábán ülhet egyszerre? 23.08%
A betévedő vendég a seggén fog ülni, nem a lábán.
Vannak nagyon frankó távol/közel keti szokások, ahol az ember törökülésben, vagy térdelve étkezik, és egy embernek MAX 2 lába van...
-Ha egy vasúti szerelvény minden tagja 2 zsámolyos, zsámolyonként 2 tengelyes, akkor egy 20 kocsit vontató szerelvény hány kerékkel gurul sínenként? 12.9%
2*2*2*20+a vontató kerekeinek a száma=?
Te is lehagytad a vonattót, azaz 21 tagú a szerelvény 20 kocsival...
-Ha egy teherautónak 3 hátsó tengelye van tengelyenként 2 kerékkel, és az utolsó tengelyt felemeli menet közben, akkor hány kerékkel tapad az úton? 46%
Az első tengelyek számát nem adtad meg tehát nem megállapítható a válasz.
Ebben lehetne igazad, de kérem a típusát annak a teherautónak, melynek hátul 3 elől több mint egy tengelye van, én órákat kerestem a Guglin Man, Volvó, Scania, Merci oldalakon és nem találtam!