Re: Kvíz 3.
5161. hozzászólás - 2009.04.17. 08:28:31
5161. hozzászólás - 2009.04.17. 08:28:31
Hány mennüpont van a tevékenységek menücsoportban?
8*
4
7
11
Helyesírás,és a kérdezőnél 8 van nálam 9 az aukciós házzal együtt,de akinek nincs még állata annak még kevesebb,szóval ezen annyit kellene javítani,hogy érdemesebb lenne inkább törölni.
Milyen korosztálynak való a Végzetúr?
5
37
kortól független játék
10
Ezek nem korosztályok, max. életkorok,de elég már a végzeturas kérdésből,várom a Mi Miklós hobbija,vagy háziállatainak neve kérdéseket:)
Milyen szinü a 0 (nulla) szám a roulettben?
fekete
zöld*
pirod
sárga
piros
Melyik telefongyártó telefonjain van/volt a Snake nevű játék?
Alcatel
Motorola
Sharp
Nokia*
Reklám,érdektelen,soha nem volt nokiám,bár láttam már:)De akkor sem idevaló kérdés.
Ki volt az Országház építője?
Makovecz Imre
Steindl Imre*
Ybl Miklós
Hajós Alfréd
Azt azért megnéztem volna,ahogy Steindl Imre nekiáll és téglát téglára rakva felépíti az Országházat:D
8*
4
7
11
Helyesírás,és a kérdezőnél 8 van nálam 9 az aukciós házzal együtt,de akinek nincs még állata annak még kevesebb,szóval ezen annyit kellene javítani,hogy érdemesebb lenne inkább törölni.
Milyen korosztálynak való a Végzetúr?
5
37
kortól független játék
10
Ezek nem korosztályok, max. életkorok,de elég már a végzeturas kérdésből,várom a Mi Miklós hobbija,vagy háziállatainak neve kérdéseket:)
Milyen szinü a 0 (nulla) szám a roulettben?
fekete
zöld*
pirod
sárga
piros
Melyik telefongyártó telefonjain van/volt a Snake nevű játék?
Alcatel
Motorola
Sharp
Nokia*
Reklám,érdektelen,soha nem volt nokiám,bár láttam már:)De akkor sem idevaló kérdés.
Ki volt az Országház építője?
Makovecz Imre
Steindl Imre*
Ybl Miklós
Hajós Alfréd
Azt azért megnéztem volna,ahogy Steindl Imre nekiáll és téglát téglára rakva felépíti az Országházat:D
Pöttöm Panna- V1-Lélekőrök Szövetsége
Pontszám: 5