Szervusztok!
Esti termés:
Egy szabályos háromszög szögei mekkorák?
mind 90 fok
nem létezik szabályos háromszög
mind 60 fok
egy 90 fok, a másik kettő mindegy
Nincs ilyenért törlés.
*
Mit jelent a freskó ?
falra festett kép
vizi állat
viztároló
térkép
A kérdőjel elé nem kell szóköz.
*
Melyik megyében található Csikéria?
Nógrád
Bács-Kiskun
Jász-Nagykun-Szolnok
Csongrád
Miről is híres? Így törlendő.
*
Addig jár a .......... a kútra, amíg el nem törik! ?
üveg
vödör
korsó
pohár
A kérdőjel felesleges.
Idézet: Gibbon1985 - 2009.06.12. 19:20:59 "Elfogadom, hogy van, aki ezt tudja, de aki nem, az hol tud utána olvasni annak, hogy mi az hogy körökre osztott stratégiai játék, meg F2P, PvP, FPS , raid , MMORPG , MUD , SpB, platform, RPG, RTS, Kártya? Mert vagynak kérdések ezekrűl, de nem vala benne az Aranybullában!" Mágusocska írta ezt.
Ezt pedig válaszkén én neki. Ne haragudjon meg a világ, de ha ezeket nem tudja valaki, akkor azt nagyon tudom sajnálni. Egyébként pedig google már nagyon régen létezik, rákeresel annyi találatot fogsz kapni, hogy beledöglesz mire elolvasod az összeset.
Még valami a számítógéppel kapcsolatos, illetve játékkal kapcsolatos kérdések, szinte mind ki vannak dobva. Kérdem én, mint már előzőleg írt hozzászólásomban is kifejtettem egyfajta nézetem, most megint meg kérdezném tényleg ennyi itt a szinvonal, hogy egy fajta kissebség meghatározza, hogy mi kerülhet be és mi nem. Ami rossz meg a normálisabb ember nem tudja azt tegyük bele, mert akkor csak fel mérgelik rajta magukat? Hát ezt nem hiszem el. Szerintem, nem is mostmár biztos vagyok benne, hogy itt is sok olyan ember van mint a parlamentbe. Hozzánem értő.
Gibbon, jó, ha tudod: az értékelés mostanában leginkább a kvízadminok feladata. Játékos csakis akkor lát értékelési lehetőséget, ha az adminok nem látnak ki a kérdéshegy mögül. És igen, jól látod: néhány fő dönti el, hogy az egyes idehányt kérdések hova is kerüljenek, mint például a "hannyis lába vanronalldónak?" Természetesen a kérdés nem létezik, és nem is kerülhetne be.
Mágusocskának meg lefordítottam a dolgokat, mert nem olyan egyszerű rátalálni a megfelelő oldalra a neten... Egyszerűbb volt neki így. Te viszont gondolkozz el azon, hogy a latin mondás rád is igaz: Nomen est omen, azaz nevedben a sorsod. (Természetesen ez a finom megfogalmazás, ajánlanám neked, hogy nézz utána, a netes szlengben mit is jelent a "troll" kifejezés.)